Přejít na obsah

přídavek do oleje??

amrtin

Doporučené příspěvky

Neví někdo,jestli se vyplatí použít nějaký přípravek do oleje kvůli zpomalení stékání oleje ze stěn a vyplnění rýh ve válcích?Já sem kdysi takový aplikoval do favorita,ale nestačil ověřit nějaký účinek(fávo šlo do světa).Vím že se to dělá buď na bázi silikonu a nebo nějakého kovu a stávalo to kolem tisícovky.Má s tim někdo nějakou zkušenost? :skoda:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neví někdo,jestli se vyplatí použít nějaký přípravek do oleje kvůli zpomalení stékání oleje ze stěn a vyplnění rýh ve válcích?Já sem kdysi takový aplikoval do favorita,ale nestačil ověřit nějaký účinek(fávo šlo do světa).Vím že se to dělá buď na bázi silikonu a nebo nějakého kovu a stávalo to kolem tisícovky.Má s tim někdo nějakou zkušenost? :skoda:

na bazi silikonu to ma nulovy efekt, akurat narusis "vztahy medzi aditivami"

na bazi kovu, hmm tak to by chcelo odbornika na trenie, resp, pridaj a trenie kov na kov spravi casom svoje a motor budes moct vyhodit. Ciastocky kovu sa dostanu nielen do ryh, ale aj inde kde budu posobit ako brusna pasta, a co spravi brusna pasta pri treni kov kov si mozes domysliet sam. Motor sa po prvom pouziti rychle stisi, bude mat hladsi chod, ale po dalsich pouzitiach budes pozorovat zvysenu a zvysenu spotrebu oleja a ...

Do nadrzky pre olej nepatri nic okrem oleja ktory splna prislusnu specifikaciu.

Odkaz ke komentáři

Nechci zakládat nový téma! Zeptám se - hučí mi trochu pětka v převodovce a kamarád mi doporučil taky nějaký zázračný přípravek... :D

Chci se zeptat - zkusit to či nikoliv? (jinak olej v převodovce sem vyměnil) :huh:

zazracne pripravky su skusajte ak ste vyskumnici a rozumiete sa tomu...

Inak odporucam kontrolu hladiny oleja v prevodovke (splna specku?), pripadne navstevu servisu

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...