vonsakjakub Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Precistenie potrubia to ked som videl co je tamtak hrozne len nechapoem s kade sa to tam dostalo ked v turbe som nenasiel ani kvapku oleja ani brudu ale cojus ale pocitit trosku rozdiel a hlavne tak nedimi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 moc hezká práce, ty parohy sou nový né, protože jestli si je takhle vyčistil, tak si borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Ten vlnovec si tiez robil ty? pomohlo to? mne to dost duni a rezonuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 13. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 NIe nie parohy sem krasne vycistil a nastrikal na novo a vlnovec mi delal kamos a neneduni mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 jo ty si ho stříknul, tak to pak jo, no pěkně, jak novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 NIe nie parohy sem krasne vycistil a nastrikal na novo a vlnovec mi delal kamos a neneduni mi to Myslel som to tak, ci to je s tým vlnovcom lepšie, ak to môžeš porovnať. (ci to znizilo hlucnost, pripadne vybracie) som zvedavy lebo ma to caka a dufam ze to vyriesi moje problémy diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 13. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 vies co nic som ani nepocitil natom stale rovnako len ja som tam daval vecsi vlnovec ako tam ma ist ale aj tak nic a s vybraciami nema nic spolocne vlnovec ale ak ti mas uz dieravi alebo rozpadnuty tak urcite budes pocut mensiu hlucnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.