lusl Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 (editace) zdravím, mám problém s pravým dialkovým svetlom. mal som vypálenú žiarovku, vymenil som ju a svetlo stále nesiveti. Lavé (Vodičové) svieti.čo som urobil:zmeral som poistky - všetky dobrézmeral som napatie na svorkovnici svetla (priamo na konektore) napatie. napatie tam bolo cca 24mV - zanedbatelná hodnotazmeral som napatie na poistkách - všetko v poriadku. (takže páčka bude dobrá)skúšal som dalšiu premeranú a dobrú žiarovku - nesvietila v danom svetle. odpojil som batériu na 10 minut, žiadna zmena. zmeral som mínusový kontakt na svorkovnici voči mínus pólu baterky - všetko v poriadku.čo sa chystám: Diagnostika. - auto nemá detekciu vypálenej žiarovky a podla schémy ide priamo od poistiek kábel na svorku žiarovky, takže mi pravdepodobne nič neukáže.moja otázka znie: je niekde svorkovnica alebo konektory ktoré spájajú motorový priestor s interiérom? Ďakujem. Jedná sa o auto ktoré mám v podpise. Editováno: 19. Březen 2014, autor: lusl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.