Publikováno Březen 21, 201411 r Zdravím, potřebuji poradit. Při usednutí do sedadla Yetíka, mám pocit jako kdybych plaval. Vysvětlím. Usednu a bočné vedení sedadla zádové části mám na prsty mezeru i vlevo i vpravo. Nejsem žádny hubeňour 85 kg a výška 170 cm. Prostě mám pocit jako kdybych seděl na židli bez boční opěry. Je to nepříjemné. Dá se sedadlo tedy boční vedení nějak přitáhnout blíž k tělu. Pokud si koupím tzv. sportovní sedadla od škodovky , v čem je rozdíl? Přeji všem pohodový den. C
Květen 11, 201411 r přitáhnout se nic nedá. Samotné sedalo je z plechové kontrukce, na něm molitan, který vytváří tvar sedadla potaženy potahem na které sedíš. Sport sedačky od skodovky jsou kontrukčně stejné, liší se v travu molitanu, který je profilovanější s vyraznějším bočním vedením. Jestli se liší také v samotné šíři sedáku oproti klasickým sedakům mi není známo. Jednoduchá pomoc, více papej bůčku až máš alespoň 95kg, pak ti sedačky určitě budou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.