Host aka Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Mám ATE powerdisc + ATE desky a větší mr*ky jsem na autě fakt nezažil. Zpočátku euforie ze super brždění, po krátké době následovalo totální zklamání. Brzdy, pokud jsou studené pískají jako k*áva, každý se otáčí, co že to jede za vrak a moc to nebrzdí. Musí se zahřát, pak pískání ustává a brzdí to lépe, ale ani tak žádná sláva. A abych po vyjetí x-krát jen tak z plezíru brzdil , aby se zahřály, to už mě fakt nebaví. Podotýkám, že je to na Octavii 1.6. Zlatá série, co tam byla přdetím!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 dotaz p. fabky: (přesunutý) Mam taku otazocku: Praskli uz niekomu dierovane kotuce? Mam na mysli tie male priecne prasklinky po okrajoch dier... Konkretne ma zaujimaju Zimmermany. Najlepsie dierovane + drazkovane. Dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crystalek Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Jdu do Brembo max )) a desticky asi Lukas i kdyz trw by mi asi taky nevadilo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.