dezod Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Dobrý den, již mě napadlo pár možností, ale mile rád si nechám poradit od zkušenějších. Díky 1.přestříkání sprejem (bojím se o lak) 2.Lihová fixa (vydrží to?) 3.klasicky šteteček + barvičky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 já použil takový ten žiletkový nůž a plošně jsem to seškrábnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 3. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2006 já použil takový ten žiletkový nůž a plošně jsem to seškrábnul. jestli chápu (ten vysouvací) no a nepoškodilo to barvu? myslím nejde to nějak vidět (nějaký šrámy apod?) Nějaký foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 foto dávno né.No pokud máš tu podložku z klasické černé umělé hmoty tak to poznat nepůjde.nebo je kup nové,vždyť stojí 50 Kč a i míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 3. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2006 (editace) foto dávno né.No pokud máš tu podložku z klasické černé umělé hmoty tak to poznat nepůjde.nebo je kup nové,vždyť stojí 50 Kč a i míň ano mám... nové se prodávají i bez ničeho jo? já viděl jen ty "česká repulika" a to je děs.. Díky za radu Editováno: 3. Září 2006, autor: dezod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Ma je kazda druha pumpa, nebo treba Globus, cena od 35Kc vys, to sezenes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f888 Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Alebo si nalep značku silikónom alebo obojstrannou lepiacou páskou. Ja to tak mám už 4 roky a drží to pevne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 to nestojí ani za diskuzi. Kup si nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 to nestojí ani za diskuzi. Kup si nový. Tak tak!!! Kup nový bez reklam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 5. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2006 díka pánové...už sem projel pár pump v okolí a furt jen samá "česká republika" což je vopruz.. Tak snad na něco narazím..a zvládnu nainstalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 a co zkusit to nejak obrousit šmirglem a pak striknout normalne lakem ve spreji? podle me to musi drzet kdyz se to poradne odmasti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 díka pánové...už sem projel pár pump v okolí a furt jen samá "česká republika" což je vopruz..Tak snad na něco narazím..a zvládnu nainstalovat Globus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 5. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2006 jak se to vlastně demontuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 Přejel jsem to na tátově autě nitroředidlem a reklama byla pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 5. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2006 (editace) Přejel jsem to na tátově autě nitroředidlem a reklama byla pryč. hmm tak to zní dobře .... jen nekapnou na lak Editováno: 6. Září 2006, autor: dezod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 21. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Přejel jsem to na tátově autě nitroředidlem a reklama byla pryč. tak na konec jsem to udělal přesně dle rad a tedy použil nitro ředidlo. Nikde jsem ji totiž bez reklamy a navíc tu kvalitní kde dobře sedí značka nenašel.. díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Ideálne riešenie je to fakt tým riedidlom. A o lak sa nemusíte báť, neublíži mu. Dokonca mu neublíži ani riedidlo na akrylátové farby. Ak je lak neporušený, tak má na vrchu krycí bezfarebný lak a ten po nastriekaní vytvrdne, nie zaschne. Riedidlo ho nerozpúšťa. (overené) Ak striekať plast, tak OK, ale treba použiť základ na plast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 2. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Nemohl jsem sehnat ty kvalitní držáky co tam značka dobře drží. Na ty sem nikde ani nenarazil a bez nápisu nic, tak sem použil ty co tam byli v kombinaci s nitrem. Jak to člověk dostane do ruky tak to jde dobře. Jen se krapet umělina rozpouští a je potřeba být opatrný. Hurá hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 jooo huráááááá, vyřešeno a trvalo to sotva měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 4. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 jooo huráááááá, vyřešeno a trvalo to sotva měsíc to víš panáčku nebyl čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsander Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 zajdi do servisu,tam mají i čisté,nechej si ji nalakovat do barvy vozu-mam to taky a je to naprosto v poho!! jo a předek si dej naprudko bez rámečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.