KOM Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Ahoj, v manuálu se píše: Jsou-li otevřené dveře, víko zavazadlového prostoru nebo víko motorového prostoru a je-li rychlost vozidla vyšší než 6 km/h, zazní i akustická signalizace. Toto se neděje, pouze mi to ukazuje otevřené dveře na informačním displeji. Mám to někde vypnuté v nastavení nebo je to závada? Díky za případné odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Jsem na tom stejne. Pokud dvere nedovru, ukazuje se to jen na MaxiDOTu. Pokud je ale otevru za jizdy, zazni i akusticka signalizace. Mam pred FL, MR06. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOM Vloženo 26. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 A kde je tedy problém? Asi kdyby to šlo někde vypnout/zapnout, už bys to asi zapnul :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Kde je problem nevim. Popravde mi to ani moc nevadi. Az se pokazi nejaky mikrospinac ve dverich, jeste budu rad, ze me gong porad neotravuje. Chtel jsem tim rict, ze to mozna neni zavada, ale vlastnost. Jaky mas modelovy rok? Kontrolka tempomatu v navodu take je, ale nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOM Vloženo 26. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Ahoj, auto bylo vyrobeno v roce 2008 pro Nizozemí, s typem naftového motoru BLS 1,9 77kW, výbava elegance.Jakou kontrolku tempomatu máš na mysli? Mě se při zapnutí tempomatu kontrolka normálně ukazuje, pokud myslíš tohle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Myslel jsem presne tuto kontrolku. Od MR 2007 uz kontrolka tempomatu funguje. Ale ja mam MR 2006 a nefunguje mi. Nicmene i v mem manualu je napsano, ze kontrolka se po aktivaci tempomatu rozsviti... Tak me napadlo, jestli tohle neni neco podobneho. Snad napise jeste nekdo, kdo to nejak potvrdi nebo vyvrati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOM Vloženo 26. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Tak jsem nevydržel, zavolal do Škody Plus. Technik mi sdělil, že ne každá jednotka tuto funkci podporuje. Prý můžu přijet a zjistí mi to přes diagnostiku, zda-li to ta moje řídící jednotka podporuje.Na mojí naivní otázku, jestli se za to platí, mi bylo sděleno, že jasně - pětikilo :-( Takže je vám jasný, jak to dopadlo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.