stukator Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Ahojte vie mi niekto povedat ako sa da zmerart tento snimac ,vyhadzuje mi chybu 16726 a auto neche nastartovat tak zvlastne toci motorom niekedy chyti ako jeden valec ale hned aj zhasne motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 aký motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 15. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 1,4 mpi ..cidlom to nebude vyskusal som na druhej fabii sice iny kod motora ale malo by to byt to iste chyba bude niekde inde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 podivej se jestli neni přerušen kabel mezi ŘJ a snímačem. Zkontroluj svazek pod vzduch. filtrem, jestli nejsou uhnilý dráty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 (editace) mě tuhle chybu dělalo o jeden zub skočenej rozvod. řemen, ale řetěz neskočí Editováno: 15. Duben 2014, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 15. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 (editace) meral som kable na snimace podla DP a napatie tam je jedine ich odskusat pod zatazou . Zajtra idem merat tlaky vo vlacoch a skontrolovat nastavernie ventilov .Motor mi vypovedal za chodu ako stratil tah tak zacalo preblikavat mazanie a potom sa uz nedal nastartovat toci ako keby nemal kompresny tlak ..som zvedavy zajtra dam vediet Editováno: 15. Duben 2014, autor: stukator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin71 Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 Palivové čerpadlo je slyšet po zapnutí klíčku ? změřit jde li impuls na zapal.lištu + napájení ( již jsem jednou řešil že mě palivové čerpadlo odešlo za jízdy ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 16. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 1 a 3 valec bez tlaku fuka do olejovej vane nadskakuje krytka .Takze hlava dole a uvidi sa len dufam ze to nebue piest oprava neskutocne draha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 27. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Chyba bola vo zdvihatkach 2 boli zadrte vymena vsetkych + go hlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.