Publikováno Duben 15, 201411 r Ahojte vie mi niekto povedat ako sa da zmerart tento snimac ,vyhadzuje mi chybu 16726 a auto neche nastartovat tak zvlastne toci motorom niekedy chyti ako jeden valec ale hned aj zhasne motor
Duben 15, 201411 r Autor 1,4 mpi ..cidlom to nebude vyskusal som na druhej fabii sice iny kod motora ale malo by to byt to iste chyba bude niekde inde
Duben 15, 201411 r podivej se jestli neni přerušen kabel mezi ŘJ a snímačem. Zkontroluj svazek pod vzduch. filtrem, jestli nejsou uhnilý dráty..
Duben 15, 201411 r mě tuhle chybu dělalo o jeden zub skočenej rozvod. řemen, ale řetěz neskočí Upraveno Duben 15, 201411 r od Casy
Duben 15, 201411 r Autor meral som kable na snimace podla DP a napatie tam je jedine ich odskusat pod zatazou . Zajtra idem merat tlaky vo vlacoch a skontrolovat nastavernie ventilov .Motor mi vypovedal za chodu ako stratil tah tak zacalo preblikavat mazanie a potom sa uz nedal nastartovat toci ako keby nemal kompresny tlak ..som zvedavy zajtra dam vediet Upraveno Duben 15, 201411 r od stukator
Duben 16, 201411 r Palivové čerpadlo je slyšet po zapnutí klíčku ? změřit jde li impuls na zapal.lištu + napájení ( již jsem jednou řešil že mě palivové čerpadlo odešlo za jízdy )
Duben 16, 201411 r Autor 1 a 3 valec bez tlaku fuka do olejovej vane nadskakuje krytka .Takze hlava dole a uvidi sa len dufam ze to nebue piest oprava neskutocne draha
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.