juicy51 Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 Zdravim borci, uz druhy den sa snazim prist na nazov jedneho dielu, ktory sa mi podarilo ulomit. Je to plechova suciastka v tvare kruhu, ktora drzi koberec medzi motorom a kasnou. Pomohlo by mi mozno hned aj cislo dielu aby som ho vedel objednat. Za pomoc vopred dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 Jak se to jmenuje přesně nevím, ale je jich na autě vic, třeba na spodku to drží alu kryt mezi výfukem a kastlí. Kupoval jsem to ve škodovce asi za 10kč. Říkali tomu asi pružná podložka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 podložka vějířová 5x30 N90796502 nebo N 90335005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 Ano to je správný název-ta skleróza nebolí, ale nalítáš se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.