Killuban Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Ahoj měl jsem v autě kvůli dětem zapnutý dětský zámek dveří,když jsem vyndal z auta dětský sedačky a chtěl jsem dětský zámek vrátit zpět tak už s ním nejde otočit zpátky.Docela mě to vytáčí,protože když někoho vezu tak mu musím chodit otevírat dveře z venčí. Nevíte někdo co s tím? měl jsem to rozdělaný,ale nejsem z toho vůbec moudrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juky123 Vloženo Úterý v 15:58 Sdílet Vloženo Úterý v 15:58 Ahoj, mám trošku bizarní problém. U II Ovce před faceliftem, mi nezamykal jeden zámek, nechal jsem si ho alespoň tedy zasejfovat aby šly dveře otevřít jen zevnitř. Nicméně jsem si jistým nedopatřením aktivoval v těch dveřích dětský zámek. Tedy aktuálně dveře neotevřu vůbec. Existuje prosím nějaký způsob jak toto vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo Úterý v 16:06 Sdílet Vloženo Úterý v 16:06 vyrezat tapecirung Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juky123 Vloženo Úterý v 16:53 Sdílet Vloženo Úterý v 16:53 (editace) Jiná možnost než destrukce a výměna tapce tedy není? Případně ten nouzový zámek jde odjistit po sundání tapce, se zavřenými dveřmi? Editováno: Středa v 09:23, autor: Juky123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.