Publikováno Duben 24, 201411 r Zdravím. Mám Octu r.2001 a při otevření dveří u řidiče asi tak ve třetině se ozve cvaknutí ve všech dveří a při zavírání asi tak ve stejné poloze zrovna tak. No a teď se mi stalo že jsem měl otevřené u řidiče okno a když jsem ho chtěl zavřít,tak zůstalo ve vzdálenosti asi 10 cm před zavřením a dál nešlo.Dolů sjede ale nejde zavřít úplně,zastaví se přesně vždy na stejném místě jak jsem psal a dál se nehne. Zrcátko, dveřní spínač a ovládání pravého okna funguje normálně. Poradíte co by to mohlo dělat? Děkuji.
Duben 24, 201411 r Ahoj, co se týče cvaknutí ve dveřích, tak nevím .. možná už ojeté panty? Co se týče toho okna, zkus udělat znova dorazy oken - vložíš klíček do zámku dveří řídiče, zamkneš a držíš, dokud okna nevyjedou úplně nahoru a necháš ještě 5 sekund (měl by jsi slyšet takové cvaknutí), potom otočíš klíčem na odemknutí a čekáš, dokud nesjedou všechny okna zase dolů a pak nech ještě 5 sekund (zas uslyšíš cvaknutí). Mohlo by to pomoct
Duben 26, 201411 r Autor Tak to dělal částečně ulomený kabel ve svazku kabelů mezi dveřmi a kastlí v té gumové harmonice.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.