Gooorila Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Dobrý den Doufám, že nezaložím flame, ale nedá mi někdo tip na autoservis v Ostravě, jejichž primární cíl je vybudovat si vztah se zákazníkem, který k nim následně bude jezdit se svými auty, a ne vydělat v tuto chvíli co největší balík? Je to asi hloupý dotaz, ale už jsem vystřídal dva servisy. V jednom mi naúčtovali opravy za téměř 10k a nakonec se zjistilo, že závada byla v jednom kabelu za 350,00, pak jsem přešel, kde jsem byl doscela spokojen, až do chvíle kdy jsem začal zjišťovat, že fakturované díly bych sám koupil v kelly za 40% (a nejednalo se o jeden díl, ale třeba několik dílů při opravě v jeden den, kdy jsem zaplatil dle faktury za díly 7 700,00, pak si je vyhledal v katalogu a sám bych je koupil za 3 100,00, takže režie docela vysoká). Nabídka na výměnu svíček zněla "1200,00 Kč za jednu svíčku, potřebujete 4 svíčky a za práci tak tisícovku...do šestky se vlezem...mám to hned udělat?". Tehdy jsem zhruba věděl, kolik za výměnu svíček dal kolega u stejného auta asi o 3 týdny dříve a tak jsem se rozhodl, že v tomto servisu už auta servisovat také nechci. Asi nejbezpečnější volba je autorizovaný servis, ale jestli by ta cena nebyla pomalu taky taková. Já tam jel jen na garančku a na faktuže 850,00 za diagnostiku. Neporadíte někdo, kam jezdíte a kde jste spokojení. Jsem OSVČ, takže spíš chci na fakturu, ale kdyby měl někdo i šikovného garážníka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 tu si nepozeral? http://forum.skodahome.cz/topic/30617-servisy-hitpar%C3%A1da-doporu%C4%8Dujeme/?hl=%20ostrava%20%20servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gooorila Vloženo 27. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Koukal jsem, ale Ostravských servisů tam není mnoho a ty co jsou na white listu jsou i na black listu. Vím, že vždy bude nějaké plus a nějaké mínus, ale koukal jsem i na datumy a ty reakce, které mě zajímají, jsou 5 let staré. Tak jsem si řekl, že to zkusím takto a uvidím. Třeba někdo jezdí a je spokojen někde, tak napíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrAT Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Můžete na základě vlastní dobré zkušenosti doporučit někoho v okolí Ostravy, Frýdku .. ? Potřebuji pořešit starty a nějaký další servis na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martius Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Toto téma by mě taky v současnosti zajímalo. Ale zřejmě to bude všude stejné. Nejhorší je, že když člověk najde servis o kterým si myslí, že je ok a pak se přes známého dozví, že např. při výměně oleje vypustí cca 1/2 a tu doplní novým a vám naúčtuje celou předepsanou spotřebu. Vola jsem na info linku do škodovky a bylo mi sděleno, že takovou statistiku nemají. No kdyby měl někdo nějaký tip napište. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 ATU na Fifejdách. Tam jsem byl spokojen. V době opravy můžete být na dílně a sledovat servisáka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.