Přejít na obsah

Doporučíte servis - Ostrava


Gooorila

Doporučené příspěvky

Dobrý den

 

Doufám, že nezaložím flame, ale nedá mi někdo tip na autoservis v Ostravě, jejichž primární cíl je vybudovat si vztah se zákazníkem, který k nim následně bude jezdit se svými auty, a ne vydělat v tuto chvíli co největší balík?

 

Je to asi hloupý dotaz, ale už jsem vystřídal dva servisy. V jednom mi naúčtovali opravy za téměř 10k a nakonec se zjistilo, že závada byla v jednom kabelu za 350,00, pak jsem přešel, kde jsem byl doscela spokojen, až do chvíle kdy jsem začal zjišťovat, že fakturované díly bych sám koupil v kelly za 40% (a nejednalo se o jeden díl, ale třeba několik dílů při opravě v jeden den, kdy jsem zaplatil dle faktury za díly 7 700,00, pak si je vyhledal v katalogu a sám bych je koupil za 3 100,00, takže režie docela vysoká). Nabídka na výměnu svíček zněla "1200,00 Kč za jednu svíčku, potřebujete 4 svíčky a za práci tak tisícovku...do šestky se vlezem...mám to hned udělat?". Tehdy jsem zhruba věděl, kolik za výměnu svíček dal kolega u stejného auta asi o 3 týdny dříve a tak jsem se rozhodl, že v tomto servisu už auta servisovat také nechci.

 

Asi nejbezpečnější volba je autorizovaný servis, ale jestli by ta cena nebyla pomalu taky taková. Já tam jel jen na garančku a na faktuže 850,00 za diagnostiku. 

 

Neporadíte někdo, kam jezdíte a kde jste spokojení. Jsem OSVČ, takže spíš chci na fakturu, ale kdyby měl někdo i šikovného garážníka...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukal jsem, ale Ostravských servisů tam není mnoho a ty co jsou na white listu jsou i na black listu. Vím, že vždy bude nějaké plus a nějaké mínus, ale koukal jsem i na datumy a ty reakce, které mě zajímají, jsou 5 let staré. Tak jsem si řekl, že to zkusím takto a uvidím. Třeba někdo jezdí a je spokojen někde, tak napíše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...

Toto téma by mě taky v současnosti zajímalo. Ale zřejmě to bude všude stejné. Nejhorší je, že když člověk najde servis o kterým si myslí, že je ok a pak se přes známého dozví, že např. při výměně oleje vypustí cca 1/2 a tu doplní novým a vám naúčtuje celou předepsanou spotřebu. Vola jsem na info linku do škodovky a bylo mi sděleno, že takovou statistiku nemají. No kdyby měl někdo nějaký tip napište.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...