Maiki Best Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Ahoj všem, chtěl bych poprosit o radu a nebo o nějakou zkušenost s problémem, který se mi vyskytl na moji Octavii II 2009. Když jsem jel jeden den ráno do práce tak mi palubní počítač nahlásil rozbitou obrysovku. Odpoledne po nastartování mi počítač nahlásil snad všechny rozbité žárovky. Vyšel jsem ven a zjistil, že půl auta nesvítí. Zkusil jsem několikrát startovat atd., ale nic nezabralo. Auto jsem odvezl do nejbližšího servisu. Ne do škodovky. Auto jsem tam měl 3 dny a nikdo nic nezjistil. Když jsem odjížděl ze servisu a zastavil se kvůli telefonování tak mi po dalším nastartování chyby zmizeli a auto plně svítilo. Tak jsem se hnedka jel projet a spokojen šel spát. Ráno po nastartování opět mi palubní počítač nahlásil chyby na všech světlech a opět svítila jen polovina auta. Po projetí 15 km opět chyba zmizela a auto svítilo normálně. Dnes už mi po jízdě chyba nezmizela a auto nesvítí pořád. Nemáte někdo s podobným problémem zkušenost? Jinak zítra předám auto asi do škoda servisu. Problém je, že to není u nás na okrese. Díky moc Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxx75 Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 Tohle by zajímalo i mne,protože ten samý problém s autem mám i já.Může někdo poradit? Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maiki Best Vloženo 18. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 Už vyřešeno. Ve škoda servisu zjistili vypálenou část ve 3. "Patře" řídící jednotky. Výměna té součástky cena 1500 kč. Vše funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxx75 Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 Aha, tak to byla horší závada,u mne stačilo vyměnit pojistku 30A v poj.skříni v motorovém prostoru a vše funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.