Přejít na obsah

Komplet osvětlení

Maiki Best

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

chtěl bych poprosit o radu a nebo o nějakou zkušenost s problémem, který se mi vyskytl na moji Octavii II 2009.

Když jsem jel jeden den ráno do práce tak mi palubní počítač nahlásil rozbitou obrysovku. Odpoledne po nastartování mi počítač nahlásil snad všechny rozbité žárovky. Vyšel jsem ven a zjistil, že půl auta nesvítí.

Zkusil jsem několikrát startovat atd., ale nic nezabralo.

Auto jsem odvezl do nejbližšího servisu. Ne do škodovky. Auto jsem tam měl 3 dny a nikdo nic nezjistil. Když jsem odjížděl ze servisu a zastavil se kvůli telefonování tak mi po dalším nastartování chyby zmizeli a auto plně svítilo.

Tak jsem se hnedka jel projet a spokojen šel spát.

Ráno po nastartování opět mi palubní počítač nahlásil chyby na všech světlech a opět svítila jen polovina auta. Po projetí 15 km opět chyba zmizela a auto svítilo normálně.

Dnes už mi po jízdě chyba nezmizela a auto nesvítí pořád.

Nemáte někdo s podobným problémem zkušenost? Jinak zítra předám auto asi do škoda servisu. Problém je, že to není u nás na okrese.

Díky moc Michal

post-88243-0-06498000-1398590723_thumb.p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 7 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...