Přejít na obsah

Problém s uzamykaním

mirov

Doporučené příspěvky

Ahojte

Potrebujem poradiť, mám superb 1.9 96kW 2003. Problém je v tom že sa dá auto zamknúť aj s otvorenými dvermi spolujazdca alebo ostatnými. Keď sú otvorené dvere vodiča tak sa nedá zamknúť. Chcel by som to tak na všetky dvere, proste aby sa nezamklo ak sú otvorené nejaké dvere. Dá sa to nejak aktivovať cez vag alebo nejak inak, kabeláž je v poriadku, na prístrojovke svietia otvorené dvere.

Dík

Editováno: , autor: mirov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Však to je tak úmyslně už z výroby a má to tak každý SUP (i Okta, Felina, Fáčko i 120ka :-)

Je to proto, aby sis nezabouchnul v autě klíče. Hlavně nechápu smysl, proč chceš zamykat auto s otevřenými dveřmi.

Nech to tak, jak to má být, toť moje rada

Odkaz ke komentáři

Však to je tak úmyslně už z výroby a má to tak každý SUP (i Okta, Felina, Fáčko i 120ka :-)

Je to proto, aby sis nezabouchnul v autě klíče. Hlavně nechápu smysl, proč chceš zamykat auto s otevřenými dveřmi.

Nech to tak, jak to má být, toť moje rada

Minule sa mi stalo že maželka nezavrela dobre dvere spolujazdca a ja som spokojne zamkol a odchádzal, našťastie ma upozornil jeden pán že mám otvorené dvere.

Mal som na mysli aby sa nezamklo keď sú otvorené niektoré dvere, lebo sme si asi nerozumeli.

Odkaz ke komentáři

No však tím spíš, je dobře, že se zamknou ne? Když jsou blbě zabouchnuté...

Kdyby se nezamknulo nic, tím hůř přeci.

A že sis nevšimnul, že jsou dveře blbě zabouchnuté a auto se zamknulo, je přeci dobře ne?

Nie, lebo kontrolujem si či zamkne dvere, ale nepozerám či sú všetky dobre zavreté. Ak odchádzam od auta a nezamklo by mi ho lebo sú otvorené niektoré dvere tak budem pátrať prečo ho nezamklo.

Odkaz ke komentáři

Kam to spějeme! Když je člověk línej udělat pár kroků, obejít si po jízdě auto a zjistit, jestli je vše OK a zamknuto.

Nic ve zlém kámo, ale řešíš naprostou hovadinu související pravděpodobně s Tvojí leností

Dobre kašlime na to, skúsim niekde inde. Mám ešte felíciu a tu to mám tak, takže asi návyky z feldy, je tam síce alarm a v superku nie a tam to funguje tak, že keď nie sú dobre zavreté dvere ešte aj zapiští siréna, aby ma na to upozornila že niečo nie je v poriadku.

Odkaz ke komentáři

Měl bych dotaz,jestli máte někdo vyzkoušený návod,jak otevřít Sup 1,s DO ,dveře bezklíčkové, pouze nouzák vedle SPZ.

Nemám na mysli rozbíjení oken ap.Např. když se vybije baterie až nadoraz. Bohužel ,už jsem se s tím setkal ,baterka byla starší, odešla-auto stálo cca 14 dní a pak ani ťuk.

Děkuji

Odkaz ke komentáři

Pokud není u Supa zámek u řidiče, někdo ho zaslepil. Čili odcvaknout záslepku a pod ní je zámek na klíč (to platí jen, když někdo nebyl hovado a ten zámek pod záslepkou nezničil). Už jsem montoval i odskoky bez dveřních klik. V tomto případě je dobré někde na skrytém místě (pod nárazníkem třeba) vyvést plus a minus od baterky pro případ nouzového otevření. Takto vyvedené napájení použít pro dobití akumulátoru a následné otevření

Odkaz ke komentáři

Díky za odpověď,

ten zámek u dveří řidiče tam už není z výroby - byl to požadavek zákazníka,když jsem rozdělal krytku zámku,tak je tam záslepka a

ve vlastním zámku je zářez zalepený nějakým silikonem,nebo co to je, aby tam nešel vrazit šroubovák a auto otevřít.

Neníto žádnej bastl,bylo to původně ředitelský auto,takže jenom značkovej servis apod., a celkem podrobně znám servisní historii.

PS.:ten kabel od baterky už tam mám,jde vytáhnout háčkem z pod kapoty směrem u čelního skla.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...