VlaK Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Mám velkou prosbu - na panelu climatronicu na Superbu 2 (pred FL) mi chybi tlacitko vyhrivani celniho skla - je tam jen dira se svetylkem, zmizelo. Bud nekomu vypadlo nebo ho nekdo vzal a ja si toho vsiml az ted. Jde to nekde objednat nebo mi budou chtit prodat cely panel Climatronicu? Nemate nekdo prosim tip, kde ho sehnat, pripadne nejake jine tlacitko? Je mi v podstate jedno, co tam budu mit, ze to je vyhrivani celniho vim ja Dekuju moc za radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Samostane sa to nedá len ako celý panel climatronicu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlaK Vloženo 5. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Tak děkuji, zkusím po vrakáčích a nebo někoho namotivovat v servisu, až tam bude bouračka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Superbov s vyhr. oknom je pramálo , to už skôr webasto , a dobrý panel nikto kuchať nebude , ako si spokojný s 3,6 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlaK Vloženo 6. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Mám ho zatím jen pár dnů, ale vše super, tiché, pohodlné...dálnice 8,5l, což je víceméně 90 procent mých cest. Jak ho o víkendu umyju, dám sem víc fotek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 teším sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.