KOKYN Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 jj, cernej kour je nedokonale spalena nafta Přesně tak to vidím i já! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 jj, cernej kour je nedokonale spalena nafta Přesně tak to vidím i já! i ja se pripojuji...nebo to zere olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Mám 81KW plus čip a nad 3500 ot. čudím. A co bo mi to neva!!! Lepší točit než z ní mít línou lemru!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Mne to necudi ani pri 6000ot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 jj, cernej kour je nedokonale spalena nafta Přesně tak to vidím i já! i ja se pripojuji...nebo to zere olej říká se, ze kdyz to bere olej, tak to cudi do běla, ale nevim, to jsem jen slysel, nikdy nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 14. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2006 No tak ja nečudím při nízkých otáčkách,jak říkám až od těch 4000 a to točím opravdu jen málo,páč jsem řidič který jezdí na spotřebu a to asi každý kdo tak jezdí pochopí .... že to je výjmečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 jj, cernej kour je nedokonale spalena nafta Přesně tak to vidím i já! i ja se pripojuji...nebo to zere olej z oleje je bílý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
james Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 Tak když to pořádně voroštuju,zůstane po mě na zemi černej flek..To je ale snad jasný..Když tomu šlápneš na krk,nestačí to všechnu tu naftu spálit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 cernej flek? tak to je narez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 Tak když to pořádně voroštuju,zůstane po mě na zemi černej flek..To je ale snad jasný..Když tomu šlápneš na krk,nestačí to všechnu tu naftu spálit.. ... to ti musí hulit víc než lokomotiva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
james Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Tak to zase ne,ale mluvil jsem s chlapem ze škodovky a ten říkal,že takhle si můžu být jistej,že mám v pořádku turbo Takže kdo nekouří,nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.