xtrazz Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Zdravím, mám superb 1,9 Tdi PD , 96 kW , 2002 . chtěl bych se dozvědět jaké kontrolky mají svítit po otočení klíče zapalování před nastartováním. hlavne mi jde o tu kontrolku motora (také nazývané kontrolka výfukových plynú) co jsem videl tak v každém aute se tato kontrolka pred nastartování rozsvítí, mne ale ne. Jak to máte vy na svých superboch od roku výroby 2002?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrazz Vloženo 15. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 nikdo nic??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 mě třeba svítí něž nastartuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 mne takisto svieti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Většinou ji odpojí v bazaru, aby zákazník nepoznal závadu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrazz Vloženo 22. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Většinou ji odpojí v bazaru, aby zákazník nepoznal závadu. Tak to abych rozebral přístrojovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Nebo prokazatelně vyrob závadu a uvidíš, jestli funguje. Kámoš je díky tomu v pohodě. Spotřeba oleje 1lt na 200km, lambdy ko, kat na 100% taky a bůhví co ještě. [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrazz Vloženo 26. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Vím určite že nefunguje , když mi odešlo turbo a hodil se nudzový tak nic nesvítilo uvidíme co se mi podarí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.