David900 Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Dobrý den. Mám 2.8 a někdy kdaž stým jedu tak se mi rožně kontrolka oranžová kontrolka motoru.Po napíchnutí na vag mi napíše že je nízká prutok vzduchu na druhou řadu válcu. Nevíte čím by to mohlo být a řašil ste někdo totu závadu? Poradtě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Klapky ve sběrném sání,resp jejich ovládání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David900 Vloženo 15. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Ahoj prosímtě a jak se to dá odstranit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka1990 Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 Ahoj také mi to stále ukazuje tuto závadu. Když jí smažu po čase naskočí znovu. Dlouho jsem myslel, že závada bude v podtlakových hadičkách(jednu jsem dokonce ulomil a ani jsem se jí pořádně nedotkl). Všechny slabé černé podtlakové hadice jsem tedy nahradil novými. Použil jsem běžné modré pneumatické hadice o průměru 6mm. Spojovací Y kusy v původním vedení jsem nahradil pneumatickými rychlospojkami. Na přípojná místa jako třeba na magnetický ventil jsem hadičku pouze nasunul. Mám to tak již rok a vše drží hadice v pohodě odolávají i teplotám na motoru. Pokud vedení i po několika dnech stání rozpojím slyším zvuk jak se nasaje vzduch. Těsnost tedy perfektní.... Závada se však objevuje stále znovu. Problém může představovat také vzduchové čerpadlo, které je uloženo hluboko pod vzduchovým boxem s filtrem. Odpojil jsem tedy výstupní hadici z čerpadla vzduchu a nastartoval. Tady zjistíte zda fouká či nikoliv. U mě bylo funkční. Pomocí VAG jsem prověřil i funkčnost magnetických ventilů. Také funkční. Nakonec jsem objevil problém v podtlakem ovládaném ventilu, který je uchycen ze zadu na hlavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.