Publikováno Květen 15, 201411 r Zdravým vo spolok. Začala sa mi na fabii combi odliepať plastová lišta strechy. Neviete mi poradiť, nejaky dobrý silikón alebo niečo iné, aby som to prilepil a držalo to? Stretol sa s tým niekdo? Ďakujem za odpovede
Květen 15, 201411 r Tak jestly chceš lepit,tak jedině PU 40. Je to polyuretan. Vydrží vše. Ale plastová lišta na střeše není přilepená,jestli ti dobře rozumím.
Květen 15, 201411 r Jestli máš namysli ty podélné lišty na střeše,tak ty tam jsou pokud vím nacvaklé.
Květen 16, 201411 r Autor ano, ide o pozdĺžnu plastovú čiernu lištu strechy na fabia combi. Odstáva mi cca 1cm na začiatku (čelné sklo), potom na konci pri kufri a aj na 2-3 miestach po dĺžke. skúšal som ju zacvaknúť, vydržalo 10 min a potom zasa odstáva.
Květen 16, 201411 r Autor Ahojte. Tak som to pozeral. Gumenné tesnenie a aj plastové lišty sú v poriadku. Zistil som, že gumenné tesnenie nedrží ku karosérí, že odstáva od karosérie. Tam je problem. Chcem prilepiť gumenné tesnenie ku karosérií a bude po probléme. Ale neviem čím.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.