zmišek Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Zdravým vo spolok. Začala sa mi na fabii combi odliepať plastová lišta strechy. Neviete mi poradiť, nejaky dobrý silikón alebo niečo iné, aby som to prilepil a držalo to? Stretol sa s tým niekdo? Ďakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Tak jestly chceš lepit,tak jedině PU 40. Je to polyuretan. Vydrží vše. Ale plastová lišta na střeše není přilepená,jestli ti dobře rozumím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmišek Vloženo 15. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 A ako je plastová lišta pripravená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Jestli máš namysli ty podélné lišty na střeše,tak ty tam jsou pokud vím nacvaklé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmišek Vloženo 16. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 ano, ide o pozdĺžnu plastovú čiernu lištu strechy na fabia combi. Odstáva mi cca 1cm na začiatku (čelné sklo), potom na konci pri kufri a aj na 2-3 miestach po dĺžke. skúšal som ju zacvaknúť, vydržalo 10 min a potom zasa odstáva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmišek Vloženo 16. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Ahojte. Tak som to pozeral. Gumenné tesnenie a aj plastové lišty sú v poriadku. Zistil som, že gumenné tesnenie nedrží ku karosérí, že odstáva od karosérie. Tam je problem. Chcem prilepiť gumenné tesnenie ku karosérií a bude po probléme. Ale neviem čím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.