Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Slovensko potvrdzuje ucast..., hotel rezervovany..., vyborna lokalita, nedaleko bikepark spindleruv mlyn, takze na nedelu mam program jasny, nahodim nosic bicyklov a vezem aj svoj bajk

• 3 měsíce později...

Zdravim všechny ;)

Roomster sraz se blíží, počasí má být pěkné. Už se těšim, ale tentokrát mi to vyjde akorát pouze na sobotu ...

Tak jsem videl fotky na rajceti a musim rict ze pristi rok uz urcite prijedem :kol-47: . A ten Noire no krasa.

Jestli jsem počítal dobře, tak letošní účast byla 17 roomíků - já jsem tohoroční účast musel z rozličných důvodů vypustit (ani jsem se nenahlašoval), vím že přes nahlášení ve Vrchlabí nebyli ani Malta a Dejf, k tomu (skoro) nikdo novej, nějak nám to stagnuje...

Kampak se plánuje příští sraz? A na kdy? Já za sebe musím bohužel konstatovat, že začátek září je pro rodinku se školou povinnýma ratolestma dost nešťastně zvolenej termín, samý starosti se školou, nový rozvrhy, nový učebnice, nákupy všeho možnýho i nemožnýho doporučenýho nebo vysloveně vyžadovanýho školou - jeden přes týden lítá jak hadr na klacku v práci a o víkendu po nákupech - nějaký setkávání holt musí jít stranou... 

• 5 měsíců později...

Zdravím pánové,

pokud by to letos bylo a ja bych měl volno, tak bych se rád přidal. :kol-47: Samozdřejmě opět otázka kde by to taky bylo.

Díky Paťas

Ani nevím, jestli se u Hanibalů naletošek něco chystá. Odhaduju ale, že pokud něco bude, tak zas až v září a nejspíš někde na jih nebo západ od Prahy... 

No ja uz dostal email budu citovat

členové a příznivci RoomsterClub.com,

tímto bychom Vám chtěli představit novinky očekávané v roce 2015.

V první řadě jsme se rozhodli náš malý klub zoficiálnit, tedy se stát oficiálním občanským sdružením registrovaným na ministerstvu financí, aby bylo jednodušší pro nás získat sponzorské dary a možnost se zviditelnit v médiích.

Dále pro vás připravujeme již 3. víkendový sraz tentokrát v Mladé Boleslavi v termínu 4.-6. 9. 2015. Bude to oficiálně již 7. sraz RoomsterClub.com

Vzhledem k počínajícímu roku bych Vás opět chtěl požádat o dobrovolný příspěvek na provoz webu a chodu klubu.

za RoomsterClub.com

Pavel "Kani" Hanibal

jednatel, administrátor

jasan, dokonce to šlo 2x mailem, páč poprvé byl špatně datum, takže letos zase v Bolce :kol-47:

Aha, tak já žádnej takovej newsletter nedostal, aspoň o tom nevím, budu muset juknout do spamu, jestli mi nespadnul tam...

ASPIRE, můžeš mi dát datum, kdy to Kani posílal?

EDIT: - je to jasný, byl ve spam-koši... Asi zase budu muset někomu pořádně vyprat žrádlo, aby mi do spamu padaly jen ty maily, který OPRAVDU NECHCI ČÍST a ne ty, o kterejch si něco sám usoudí nějakej bot...

Nj, takže zase bohužel začátek zářijce, čili uvidíme, řekl slepej...

Upraveno od Ekkar_z_Bastlírny

8.2 ale uz ho asi nepotrebujes ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.