Publikováno Květen 17, 201411 r 5.– 7.září 2014 se pořádá 6.oficiální sraz RoomsterClubu tentokrát ve Vrchlabí. více info na našich webových stránkách... Upraveno Květen 17, 201411 r od Kani
Květen 19, 201411 r Slovensko potvrdzuje ucast..., hotel rezervovany..., vyborna lokalita, nedaleko bikepark spindleruv mlyn, takze na nedelu mam program jasny, nahodim nosic bicyklov a vezem aj svoj bajk
Září 2, 201411 r Zdravim všechny Roomster sraz se blíží, počasí má být pěkné. Už se těšim, ale tentokrát mi to vyjde akorát pouze na sobotu ...
Září 8, 201411 r Tak jsem videl fotky na rajceti a musim rict ze pristi rok uz urcite prijedem . A ten Noire no krasa.
Září 9, 201411 r Jestli jsem počítal dobře, tak letošní účast byla 17 roomíků - já jsem tohoroční účast musel z rozličných důvodů vypustit (ani jsem se nenahlašoval), vím že přes nahlášení ve Vrchlabí nebyli ani Malta a Dejf, k tomu (skoro) nikdo novej, nějak nám to stagnuje... Kampak se plánuje příští sraz? A na kdy? Já za sebe musím bohužel konstatovat, že začátek září je pro rodinku se školou povinnýma ratolestma dost nešťastně zvolenej termín, samý starosti se školou, nový rozvrhy, nový učebnice, nákupy všeho možnýho i nemožnýho doporučenýho nebo vysloveně vyžadovanýho školou - jeden přes týden lítá jak hadr na klacku v práci a o víkendu po nákupech - nějaký setkávání holt musí jít stranou...
Únor 17, 201510 r Zdravím pánové, pokud by to letos bylo a ja bych měl volno, tak bych se rád přidal. Samozdřejmě opět otázka kde by to taky bylo. Díky Paťas
Únor 17, 201510 r Ani nevím, jestli se u Hanibalů naletošek něco chystá. Odhaduju ale, že pokud něco bude, tak zas až v září a nejspíš někde na jih nebo západ od Prahy...
Únor 17, 201510 r No ja uz dostal email budu citovat členové a příznivci RoomsterClub.com, tímto bychom Vám chtěli představit novinky očekávané v roce 2015. V první řadě jsme se rozhodli náš malý klub zoficiálnit, tedy se stát oficiálním občanským sdružením registrovaným na ministerstvu financí, aby bylo jednodušší pro nás získat sponzorské dary a možnost se zviditelnit v médiích. Dále pro vás připravujeme již 3. víkendový sraz tentokrát v Mladé Boleslavi v termínu 4.-6. 9. 2015. Bude to oficiálně již 7. sraz RoomsterClub.com Vzhledem k počínajícímu roku bych Vás opět chtěl požádat o dobrovolný příspěvek na provoz webu a chodu klubu. za RoomsterClub.com Pavel "Kani" Hanibal jednatel, administrátor
Únor 17, 201510 r jasan, dokonce to šlo 2x mailem, páč poprvé byl špatně datum, takže letos zase v Bolce
Únor 17, 201510 r Aha, tak já žádnej takovej newsletter nedostal, aspoň o tom nevím, budu muset juknout do spamu, jestli mi nespadnul tam... ASPIRE, můžeš mi dát datum, kdy to Kani posílal? EDIT: - je to jasný, byl ve spam-koši... Asi zase budu muset někomu pořádně vyprat žrádlo, aby mi do spamu padaly jen ty maily, který OPRAVDU NECHCI ČÍST a ne ty, o kterejch si něco sám usoudí nějakej bot... Nj, takže zase bohužel začátek zářijce, čili uvidíme, řekl slepej... Upraveno Únor 17, 201510 r od Ekkar_z_Bastlírny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.