crouch14 Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Ahoj, mám dotaz dneska jsem čistil bordel pod blatníky a pod pravým zadním blatníkem, když jsem vyndaval plastový kryt tak koukám, že tam trčí plastová hadička o průměru asi 0.5 cm bílé barvy a nenašel jsem nic, kam jí zapojit. Nevíte nikdo prosím k čemu ta hadička slouží a jestli jsem jí popřípadě odněkud nevytáhl. Děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Přepad hrdla nádrže ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crouch14 Vloženo 20. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Aha díky a má to být někam zapojený, nebo to stéká po podběhu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 jeden koniec je hore v tom gumennom hrdle čo je okolo viečka nádrže a druhý koniec je voľný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.