JanSuperb Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Ahojte delal uz nekdo z vas vymenu spicek v techno tryskach? 059130201F obednal jsem si novou ridici trysku tak chci udelat i repas tech zbylych 5 trysek jake spicky jste popripade davali a jaka cenovka u nich byla? jedna se o motor2.5 144Kw kod motoru AYM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Ano lze to dělám to bežně,mam zkoušečku na trysky rovnou si je testnu i ty staré.Špičky mam skladem za 2200,- kus s daní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 21. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 to je celkem neunosna cena za jen zrepasle vstriky. ze sem nezustal u felicie :D a co mas za vyrobce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 (editace) Proboha jaka neunosná cena??Celý vstřikovač nový stojí v audi 14000,- jeden!Výrobce je jediný BOSCH.Je to lehké pořekadlo když je na opici musí být i na banány.... Piezzo vstřiky na Audi 3.0Tdi stojí 37000 po slevě všechny a padaj jeden za druhým. Editováno: 21. Květen 2014, autor: Satas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 21. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 14000? tak to potom maj ve skodovce asi chybu kdyz tam je cena 8987kc s dph ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 a teď hodím něco do placu já, zdravím tímto satase http://www.cc-autodily.cz/tryska-vstrikovaci-2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 (editace) No super.Oficielně to je nesmysl ta cena pač jen díly od bosche do trysky stojí 2xtolik.. ale v CC umí zlegalizovat jakýkoliv puvod zboží to je stará klasika.Nakupujte dokud je mají je to super cena.Majkle také tě pozdravuji.díky Editováno: 21. Květen 2014, autor: Satas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 (editace) Editováno: 21. Květen 2014, autor: Satas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 14000? tak to potom maj ve skodovce asi chybu kdyz tam je cena 8987kc s dph ? Omlouvam se mam na mysli trysku řídící ta je nejak kolem 13-14 ofiko a tech ost 5 je jak píšeš neco kolem 9 kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 21. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 v pohode.mno tak taky jsem se mnohokrat spalil ze jsem hledel na cenu a pak me to vypelko jako s tema hydroluzkama ale ted jsem zakoupil lepsi snad uz budou ok. satas muzes nahodit cislo te spicky ? daji se d techto vstrikovacu dat nejake vetsi vykonejsi spicky aby motor lepe jel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 v pohode.mno tak taky jsem se mnohokrat spalil ze jsem hledel na cenu a pak me to vypelko jako s tema hydroluzkama ale ted jsem zakoupil lepsi snad uz budou ok. satas muzes nahodit cislo te spicky ? daji se d techto vstrikovacu dat nejake vetsi vykonejsi spicky aby motor lepe jel? Ano dají se dat sport trysky fratelli po uprave sw jednotky - chipu.Ale předpoklad je opet ten že motor musí pefektně fungovat na puvod originalní komponenty.Číslo špičky ti najdou v Boschi kde si je mužeš i rovnou koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 No super.Oficielně to je nesmysl ta cena pač jen díly od bosche do trysky stojí 2xtolik.. ale v CC umí zlegalizovat jakýkoliv puvod zboží to je stará klasika.Nakupujte dokud je mají je to super cena.Majkle také tě pozdravuji.díky člověče, tohle je opravdu odvážný tvrzení. Možná bude lepší tohle nerozebírat, ať se toho Martin Jeleček nechytne a není vítr na střeše. Raději bych to utnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 člověče, tohle je opravdu odvážný tvrzení. Možná bude lepší tohle nerozebírat, ať se toho Martin Jeleček nechytne a není vítr na střeše. Raději bych to utnul Odvážný neodvážný bud si jistej že v dílech znam x let hodně moc lidí majitelů a postupů jak to tam chodí a hlavně znam mraky lidí co v dílech pracuji jako zamestnanci nato není potřeba nejaká vyšší matematická.Utínáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 necituj poslední příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Ok ja do toho tolik nevidim a budu jen doufat, ze dily, ktery jsem koupil jako originalni jsou fakt originalni ) radsi nic nerikat, znas tuhle dobu.. cuus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.