LiveBomb Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Ahoj, jak rozebrat kufr u O2 Combi? Něco mi tam lítá, řachtá a potřebuji to dostat ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 24. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 Ahoj, tak jsem se pustil do demontáže. Než jsem se do toho pustil, zjistil jsem že mi něco lítá ve víku patých dveří. Rozebral jsem je a vypadla na mě matka co je na obrázku. Díval jsem se do Etky, ale nikde jsem ji nenašel. Můžete mi ji někdo identifikovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 Pokud je plastová tak by mohla držet plastový kryt (práh).Koukni dolů od strany rezervy.Na každé straně je jedna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 24. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 Nasel sem ji v patych dverich. Myslim si, ze je z tretiho brzdoveho svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 Díval jsem se do Etky, ale nikde jsem ji nenašel. Můžete mi ji někdo identifikovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 24. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 Díky. Já to původně hledal jen ve věcech kolem steraže, zámku a SPZky. Brzdový světlo mě napadlo až o něco později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Khamos Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Matka je z 3. brzdového světla, ale celkem by zajímalo, jak se mohla sama uvolnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 možno ho niekto menil (3.brzdové),spadla mu a vykašlal sa na ňu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 7. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Byla ulomena i jedna z tech plastovych zavitovych tycich na svetle. Svetlo uz je vymeneno, svorky na viku kufru doplneny a matky nahrazeny temi s "gumickou" proti povolovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.