Publikováno Květen 21, 201411 r Ahoj, jak rozebrat kufr u O2 Combi? Něco mi tam lítá, řachtá a potřebuji to dostat ven.
Květen 24, 201411 r Autor Ahoj, tak jsem se pustil do demontáže. Než jsem se do toho pustil, zjistil jsem že mi něco lítá ve víku patých dveří. Rozebral jsem je a vypadla na mě matka co je na obrázku. Díval jsem se do Etky, ale nikde jsem ji nenašel. Můžete mi ji někdo identifikovat?
Květen 24, 201411 r Pokud je plastová tak by mohla držet plastový kryt (práh).Koukni dolů od strany rezervy.Na každé straně je jedna.
Květen 24, 201411 r Autor Nasel sem ji v patych dverich. Myslim si, ze je z tretiho brzdoveho svetla.
Květen 24, 201411 r Díval jsem se do Etky, ale nikde jsem ji nenašel. Můžete mi ji někdo identifikovat?
Květen 24, 201411 r Autor Díky. Já to původně hledal jen ve věcech kolem steraže, zámku a SPZky. Brzdový světlo mě napadlo až o něco později.
Červenec 7, 201411 r Matka je z 3. brzdového světla, ale celkem by zajímalo, jak se mohla sama uvolnit...
Červenec 7, 201411 r Autor Byla ulomena i jedna z tech plastovych zavitovych tycich na svetle. Svetlo uz je vymeneno, svorky na viku kufru doplneny a matky nahrazeny temi s "gumickou" proti povolovani.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.