yuriss Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 (editace) cao, mam problem s navigaci u columbuse, predtim jsem mel amundzen a tam mi fungovala navi a radio na maxidotu. po vymene za columbus, nejde. neco jsem tu nasel ale kod nefunguje. ja sem vycetl kod ktery tam ted je 37-navigace 00000400000000000000 jinak telefon facha na volantu, jen tam chybi navi a radio Dekuji Editováno: 24. Květen 2014, autor: yuriss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radoslav12345 Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 (editace) mam podobny problem potreboval by som spravne kodovanie ?????? vie niekto pomoct? Editováno: 31. Srpen 2014, autor: Pawouk Necitřu předcházející příspěvek! Je snad každému jasné, na co odpovídáš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonsak Vloženo 3. Září 2014 Sdílet Vloženo 3. Září 2014 (editace) u me to bylo v nakodovani - 37 navigace.. dat kodovani a najit BAP - ten mas vypnuty, po zapnuti se objevi vsechny udaje v maxidotu a bude fungovat spravne ovladani na volantu.. nepatauju si presne bit, mozna 16 nebo 17? tak abyste nerekli, trochu jsem zagooglil... The bit 7 of byte 7 (BAP) Editováno: 3. Září 2014, autor: alfonsak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.