Mokros Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 Zdravím pánové Mám otázku a ta zní následovně Můžu si takto na světlech začernit neaktivní místa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 (editace) 4lověče, nemůžeš, činná plocha světla, jak ovoří vyhláška nebo zákon, je je celý ten čirý plast nebo sklo světla, to tě vykostí každý bengo při kontrole. Správně bys neměl mít ani žádný mračítka. JInak dle mého názoru to nemá ani kladněvizuální efekt. O všem hovoří , mam dojem, homologace: Editováno: 24. Květen 2014, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 24. Květen 2014 Sdílet Vloženo 24. Květen 2014 Co se týká těch mračítek,tak pokud mají homologaci není problém-homologovaná mračítka jsou třeba od milotecu (sám je mám a homologaci vozím v autě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 (editace) Myslím,že taková úprava nic neporušuje.Jedná se o kombinaci sloučeného (tlumené/dálkové a obrysové) a skupinového světlomeu se dvěma svítícími plochami.To je parabola pro žárovku H4 /W5W a čočka pro mlhovku H3,ty musí zůstat bez úpravy. To mezi je jen těleso světlometu,které nemá na svítící ani vyzařovanou plochu žádný vliv.Když už jsme u toho,vyzařovaná plocha je průmět svítící plochy na rozptylové sklo. Pokud se týká blinkru,upravit ho sám nemůžeš,musíš koupit černý homologovaný. Jak správně uvedl ccdeny,ani mračítka nejsou obecně zakázána,jenom musí být homologovaná,tzn.,že se jejich instalací nezmenší vyzařovaná plocha světlometu. Vše se dočteš v ECE.48 včetně toho,co je svítící a vyzařovaná plocha. Editováno: 25. Květen 2014, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radovan Hemi Janousek Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 jak už tu bylo zmíněno možnost je, ale jen na nečinné ploše světlometu, několikrát mě s tímhle stavěla dopravka a vše bylo naprosto OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Přesně tak,na trhu je tolik variací světlometů černých i chromových,že ani není možné jednoznačně co je dělané dodatečně a co ne.Navíc jsem zaslepil orig parkovačku a nainstaloval AE. Ta samá zkušenost s kontrolami,bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 5. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Ok moc díky takže na staré Octávě jak je vnitřek světla, prostě musím nechat nezabarvené místo co je na H4 což znamená potkávací+dálkové toť vše zbytek může na tmavo?A jak se k tomu staví STK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 STK ? Dostaneš diplom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radovan Hemi Janousek Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 STK by problém mít neměla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 proč by měla mít STK nějakej problém ? Ten budeš mít přeci ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radovan Hemi Janousek Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Já problém mít nebudu, jezdí i bastly typu zalakovaná parabola na dálky v origo xenonech jako mám já, a STK to prošlo, tak proč by neprošla funkci světel neovlivňující ůprava?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 když nebudeš, tak nebudeš, to je nakonec tvoje soutěž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 4. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Ta jsem to risknul vypadá to fajn ještě upravím blinkry a bude to ok a policajti proti tomu nic nemají!Protože jsem zatím žádné nepotkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radovan Hemi Janousek Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Pěkná práce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 6. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 Děkuji snažil jsem se ale nějaké nedostatky tam jsou ale nepatrné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radovan Hemi Janousek Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Na fotce to vypadá velice slušně, ten lak to je perleť nebo metla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 19. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Černá BLAZE metalíza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radovan Hemi Janousek Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Fakt zajímavý lak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radovan Hemi Janousek Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 Tak pánové, STK minulý týden absolvována... Černé blinkry (folie) černá světla (lak). Obojí bez homologace, a ani k jednomu nebyly žádné výhrady... Absolvent uspěl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paiKK Vloženo 26. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 Radovan Hemi Janousek, to museli mít fakt dobrou náladu, že ti tu technickou dali. Jelikož xenony musí mít ostřik a ani ten tam nemáš.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 Nemusí. Záleží na svítivosti, takže nejdříve by museli prokázat, že stávají světlomety onu hladinu překračují, což je mimo jejich rank.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paiKK Vloženo 26. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 Tak nás na automobilní škole učili pěkný kraviny teda. Já to mám teda takto a schválně se zeptám na STK jestli s tím má cenu tam jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 Rapid má slabší xeny bez ostřiku z výroby. Světlomety do 2000 lm je mít dle předpisů nemusí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.