Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte jen jsem chtěl říct, že pátek až neděle je v mošnově největší letecká šou NATO, minulý rok bylo 250tisic lidí, tak at se připravite na kolaps dopravy v okolí, stále mi nevrátili řidičák, tak se snažím ukecat přítelkyni, at mě v sobotu za Váma doveze, snad to vyjde:)

Vloženo

Vzdycky, kdyz necham umyt auto, zacne prset. A vzhledem k tomu, kolik se na jednom miste sejde umytych vozu, je dest tedy jistota. A navic - k cemu bysme jinak meli ten slavny destnik ve dverich :kol-24:

Vloženo (editace)

tak bohužel jedu bez rodinky, žena je zdravotně indisponována(na sraze podrobněji) a malou mi sebou nedá, je jí to líto, jelikož jste jí padli všichni do oka a moc se těšila, dokonce jí bylo jedno, že nemohla minulej víkend na svatbu kamarádovi a to má svatby moc ráda, ale dost jí ser... že nemůže na sraz superbáků, že z toho bude tak nadšená jsem vůbec nečekal když minule byla poprvé, ale to důležité, stav SUPERBŮ nezměněn, přifrčim v pátek

kdo teda jede v pátek z  Prahy, jel bych nějak po obědě, tak jak filipe, tobě to vyhovovalo a ještě czechmichal řikal že se přidá

Editováno: , autor: Doktorone
Vloženo

Štěpane, určitě to není poslední sraz a ženuška ať se brzy uzdraví a je fit! Budeme se na ní i malou těšit na jaře ;)
Jinak jsme rádi, že se jí s náma tak moc líbí :) Taky jsme vaší celou rodinku rádi poznali ;)

Bája a Kubišta

Vloženo

Jinak menší organizační info do kempu můžeme jít až po 11 hodině protože tam jsou ubytování lidi :-) takže ja tam budu chvilí po desáté a budu natom velkem parkingu nad kempem :-) relaxovat :-)

Vloženo

vypadá to, ještě před cca 10 dnama mluvil o pátku, no nevadí, tak michale pokud by jsi byl kolem cca 13 někde v okolí prahy, tak se někde na nějaké benzínce můžem srazit

jinak jak je to honzo s dřevem, je tam možnoust koupit či půjčit v lese? další bude gril?

Vloženo

ok, dohodnem se během tejdne, ve čtvrtek nějak na pevno

hele jak dle vás je to nejlepší cesta od brna, navigace hází na olomouc a sjed na Hranice a Valmez, ale při pohledu na mapu nevim zda neni lepší jed na Kroměříž, Bystřice pod Radhoštěm a dál, tak bych chtěl slyšet názor domorodců jaká cesta je lepší a rychlejší, 

Vloženo

My jezdíme přes Zlín, ale v pátek to radši vemte přes Bystřici pod Hostýnem. Sice to je trošku stoupání a klesání, ale ve Zlíně by jste se v odpoledních hodinách zasekli. ;)

Bája

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...