MrChodny Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Jinak menší organizační info do kempu můžeme jít až po 11 hodině protože tam jsou ubytování lidi :-) takže ja tam budu chvilí po desáté a budu natom velkem parkingu nad kempem :-) relaxovat :-)Jak to vypadá se čtvrtečním obědem? Díval jsem se k Mokrošům na web a od září je ta hodspoda otevřená jenom pátek-neděle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Ouuu tak to jsi mě zaskočil když to tma mají napsané tak to bude asi pravda :-) Čili takže si můžem naplánovat oběd sami ve čtvrtek jinde :-) Nějaký návrh ? Jinak paní z kempu napsala ať při příjezdu přes druhý kemp jsme velmi opatrní pač se tam pasou slepičky prej :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Skus tam zavolat, oni ty stránky nemají zas nějak extra aktualizované. Ve čtvrtek klidně můžem zajet třeba do Oázy, je to na druhé straně hráze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Tak zajdem do oázy ne ? Aspon kouknem jake to tam je :-) a v sobotu obed je u Mokrošů jak jsem psal už dávno obědnanej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 (editace) Já jedu, Brno-Vyškov-Kroměříž pak sjezd u Hulína na Holešov, přes Holešov do Bystřice pod Hostýnem a pak do těch stoupáků a zatáček (tam prověříte brzdy a podvozek) na vrcholu projedete kolem skiareálu Troják a pak už se jede dolů a vyjede se v Ratiboři. Za Ratiboří se najede na hlavní tah VelMez Vsetín a za chvílu ste v Bystřičce. Štěpane na ty Hranice a Valmez je to delší, ale jinak se tam jede pěkně, od Olomóca je v podstatě nová dálnica. A Zlín jak říká Bára... Oáza vypadá pěkně, Ghost jsou tam dokonce ubytovaní tak jim to otestujem. A v pátek pudem taky na oběd nebo si něco ugrilujem? Na slepice si dám pozor, dojedu čt kolem 12-13 hod. Editováno: 22. Září 2014, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Kdo vyráží z Prahy ve čtvrtek ) ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Okey okey :-) Filipe (Taran.) v půl 1 vyrazíme na to jídlo jdes s náma ? v ten pátek hele newim ale asi jo na gril něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Jasný du s Vama, do 12ti dorazím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťastnej Krtek Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Ahoj, do kdy musí být příjezd do campu než se zavře brána? do 20h? Vyrážíme v pátek až po práci. :-( Jste nějak domluvený na gril? Nebo budeme na jídlo chodit jen do restaurace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 (editace) Krtek:Když tak ti někdo z nás skočí otevrit Tarant.:ja prave tu cestu kolem Hranic znám úplně naspamet, jelikož tudy jezdim celkem často na Slovensko, proto i chápu ze mi to navi upřednostňuje, je to v pohodě cesta a asi ji i zvolíme, bude to nejpohodlnejsi a asi i nejrychlejší,kód když to znám. A jak je to s grilem a dřevem me takybzajima Editováno: 22. Září 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 (editace) Sorry za double post,napsalo to ze chyba,tak jsem to dal znova a najednou dvakrát,no klasika. Editováno: 22. Září 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2014 chlapci dřevo doporučuju koupit někde po cestě.Nespoléhat že tam bude.Jinak griluje se a opéká každý večer.Myslím,že už tu někdo psal kdo všechno bere grill a kdo přístřešek popřípadě židli.Jinak v nepřízni počasí je tam jak to nazvat klubovna nebo posezení uvnitř takže počasí nás nezaskočí. to Krtek: Luky kemp je jen náš a neboj že by ses tam nedostal.Brána se na večer zavírá což autům jen prospěje. Jinak na víkend hlásí babí léto tak snad to bude cajk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Jen takový dotázek ? Berou tam platební karty nebo lepší s sebou hotovost ?(Nerad ji vozim s sebou ) :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Hahaha. Vem hotovost, posledne jsem tam s kartou nikde (ani v restauraci) nepochodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Určité radši cash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 A co nějaká mička v okolí,přece jen po jízdě cca 300 km auto bude vypadat strašně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 O Myčce v okolí nevím nic :-) Ale nad kempem je přehrada jak se protrhne hráz auta budou dokonale umyté :-) hehe :-D A jak už tu kluci psali všude hotovost jen hotovost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Myslím že posledně tam i nějakej gril byl, celkem velkej. Jinak já gril nemám, ale mám dost uhlí tak to vemu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Jop je tam gril ale ten tam byl minule takovej fajnej..Snad tam bude jeste ale nikdy nevíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 (editace) Štěpáne, myčka je ve Valmezu na Shellce, kolem ní i pojedeš je u kruháču, ale je tam jen kartáčová. Pak je na Rožnovské na Benzině, je tam kartáčová a pak i box s wapkou. Je to už malinko zajížďka, ale nic hroznýho. http://www.mapy.cz/zakladni?vlastni-body&x=17.9799953&y=49.4770658&z=13&ut=Nov%C3%BD%20bod&ut=Nov%C3%BD%20bod&uc=9pEmkxU1bwiYJ3Vx&ud=Vala%C5%A1sk%C3%A9%20Mezi%C5%99%C3%AD%C4%8D%C3%AD%2C%20okres%20Vset%C3%ADn&ud=Vala%C5%A1sk%C3%A9%20Mezi%C5%99%C3%AD%C4%8D%C3%AD%2C%20okres%20Vset%C3%ADn Editováno: 22. Září 2014, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Super,shellky maj povětšinou ty mekceny kartáče, takovvj MOP, takže to se zastavim tam,díky. Chtěl jsem to pobrouzdat pres mapy,ale az u PC,na mobilu to není tak pohodlný. A vzhledem k tomu jak je venku jsou v chatkach nějaký kaminka či se budem hrát pouze vnitřně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Žadne kaminka tma nejsou a je tam cedulka že se nesmí používat přímotopy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Tak naštěstí nejede malá, to bych jinak primotop bral,takhle na to seru a radši se pořádně prohreju vnitřně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťastnej Krtek Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Zkusím někde sehnat brikety, ale nic nezaručuju (lídl, penny a dneska jsem byl v Bille) a nikde je nemaj :-( . Děda dělá v horčičářně, tak vezmu několik druhů hořtic :-D :-D abych se revanžoval. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2014 ty jo tak to jsem zvědavý.Někdo kdo dělá hořčici tak takové povolání jsme tam ještě neměli.Super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.