Září 25, 201410 r A s náma to vypadá, že na 95% nedojedeme Ani jedna z možností, co se dneska vyzkoušela neklapla. Zítra se ještě zkusí Jardova rada a pokud ani ta ne, budeme shánět, jak dopravit Bedrunu do Ostravy. Dneska nám pomohl Michal2009, dovezl VAG a Bedrunu napojil, ale ukázalo to chybu jinou než jsme čekali. Ale koupili jsme novou baterku, jelikož stará se úplně vyšťavila... No nic chlapi a rodinky, užívejte na sraze a chci pak vidět krásnou dokumentaci aspoň Bája
Září 25, 201410 r My tam chceme Vás, kludne dotiahneme na zraz (poreparujeme) a pri najhorsom odtiahneme do ostravy. KURDe ci ako to hovorite :-)
Září 26, 201410 r Mě to ale taky štve, že Bája nepřijede Klidně si půjčte někde nějaký jiný auto ne? A my dorazíme až v sobotu bohužel. Snad co nejdříve, určo to bude dopoledne. Kdy plánujete jet na oběd?
Září 26, 201410 r Tak ja mam zrovna auto na cisteni a DPD mi poslalo SMS, ze mi doruci pneu do 1300 hodin, takze jsem si oddechl a zitra rano startuji.
Září 26, 201410 r Tak tak už je nás 6, a teď jsem zase na obědě na Nové, kolem té restaurace pojedede všecí jak odbočíte do Bystřičky tak je hned po levé straně vedle jednoty. Jinak trochu mrholí.
Září 26, 201410 r Zdravim Vas vsetkych, Wladi ma ukecal, takze ak Vam to nebude vadit, dojdeme aj so svojimi 4-kolesovymi a 2-nohymi mazlikmi (supy + frajerky)
Září 26, 201410 r Reno, kdy přijedete, dnes nebo zítra a v kolik? prijdeme len zajtra na chvilku ... niekedy medzi 13:00 - 14:00 sme u Vas ... nech sa pozname osobne
Září 26, 201410 r Reno ve 12 dem všecí na oběd, dojeďte spíš až kolem 14:00. Jinak chatek volných je tu nakonec dost, v celým kempu jsme jen my Superbáci.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.