Tarantulas Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Klasika, doprava svedena do jednoho pruhu. A na R46 na Olomouc jsou taky omezení. Jel bych na Kroměříž, Holešov, Bystřice pod Hostýnem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Po 18h budeme vědět zda-li dojedeme či ne. Tak buď a nebo... Držte pěsti a užívejte Posílám modrou oblohu, která se u nás momentálně objevila Bája 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Valmez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Hlasim, ze mam prezuto na zimaky, prave se chystam zabalit nejake obleceni a zitra rano me tam mate! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 prave vyrazame ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Dorazíme do 11hodin zítra. Dokud neuvidíte SUP 1 - neodjíždět na oběd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Mala aktualizace 10 supů na místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Kdo sliboval to babi leto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Tak Bedruna nejede a nedojede Krásně si to tam užíjte a dejte si za nám pořádného panáka, ju? Bája, Kuba a Charlie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Už sme si dali 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 27. Září 2014 Sdílet Vloženo 27. Září 2014 Hlasim se z Olomouce na snidani. Za chvili zase razim dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Září 2014 Sdílet Vloženo 27. Září 2014 Koukám,že jsi musel vstavat hodně brzo! Hezky si to všichni uužijte! Ani nevím zda už dorazil Jára (Ace)? Jak jste přečkali noc??? Prosím o co největší foto dokumentaci - díky, přeji co nejlepší zážitky !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 A zase odjizdim z Olomouce. Tentokrat zase domu. Sraz super( jako vzdy! Auto odbahneno. Skoda, ze vcera nebylo pocasi, jako dnes. @Lanny: Jj, neco po 4te rano jsem vyjizdel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Tak hlasim prijezd v poradku. Ted sme dorazili a jdem vybalovat. Opet se sesla skvela banda a sraz se vydaril. Libilo se a tesime se na dalsi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 I ja hlasim prijezd domu. Cesta Bystricka-Olomouc-Hradec Kralove-Cernosice uspesna i s obedem, mycim boxem a frontou na benzin uspesna. Celkem 368km, 4:36min, prum. rychlost 82km/h a prum. spotreba 9,6l/100km. Hodne lidi ze me dnes videlo akorat oblak z vyfuku Dekuji ucastnikum za ucast, poradatelum za poradani. Bylo to super jako vzdycky, ikdyz, jako vzdycky, prselo a pocasi nepralo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Taky jsem dorazil ok a omlouvam se vsem, s kteryma jsem se nerozloucil, ale dohnaly mne pracovni povinnosti. Rano hned po odjezdu jsem absolvoval v Bystricce pred zavorama policejni kontrolu. A protoze jsem mel doklady v batohu, ktery byl v kufru, doslo po tom, co prislusnici videli nekolik prazdnych obalu od budvaru a jedno rozpite baleni, i na dechovou zkousku Vysledek byla chybejici zelena karta 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 To jo,ty zmyzel jak para nad hrncem,nejdřív sem si říkal když jsem slyšel startovat auto,ze někomu byla zima a šel se zahrát a ty si zmyzel.Taky jsme dorazili v pohodě,spotřeba trochu hezčí 6,6 l při velmi svizne jízdě, bylo to krásné prázdné.Za víkend najeto 854km a před barakem akorát pipla rezerva,ale na benzinku se mi už nechtělo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majo777 Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 tiež som už dom, bohužiaľ až teraz, nakoľko som bol svedkom dopravnej nehody motorkára, ktorého sme ratovali... Ďakujem Vám všetkým za super akciu, ste super banda a teším sa na ďalšiu akciu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Taky jsme v pořádku dojeli do Brna Jsme moc rádi, že se nám podařilo dojet i když ne Bedrunou, ale jinou Škodou Mějte se všichni moc krásně a na jaře se na všechny opět těšíme Bája, Kubišta a Charlie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Jste super a fajn všichni !!!! Pár mých fotek a těším se na další od Vás 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 My takisto zdravíme, pohodová cesta domov do polovice sme isli Majom777, mali sme to smiesnych 70km, spotreba 5,2. tesime sa na dalsi zraz ...NA SLOVENSKU 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Takže jsme dorazili domu po 2hod a 184km přes olomouc s panem Tarantulasem. Bylo to jako vždy fajn až na to bláto, ale aspon byla sranda. Po chvilkovém odpočinku šel sup ještě jednou do koupele. Těch pár fotek co jsem vyfotil zítra nasdílím tu. Ještě jednou se mějte krásně. O mé další účasti asi nemusím nic říkat, i když možná pojedu sám nebo jen s malou. Těším se na videjka. KubinoS 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Moj prvy zraz a mozem pochvalit organizaciu na Kohutku ako aj partiu. Rad som aspon niektorych z vas spoznal a dufam ze na najblizsom zraze sme zas 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 (editace) Tak já už tedy se taky hlásím z domova. bohužel na konec jsem musel aj do té roboty :/. Takže moje cesta najeto něco přes 1 000 Km. Spotřeba když jsem dojel dom 5.6-5.7. Teď jsi přesně nevzpomenu. Takže pro mě pohodička Jinak srázek opět super. Až na to blátíčko . Ale čert to vem. A trošku tu zimu.Ale s tím se v tomhle počasí muselo počítat . Jinak děkuji organizátorům bylo to moc moc moc super a příště přivezu aj tu svoji doufám . Takže zase na Jaře na Slovensku budu se těšit Editováno: 28. Září 2014, autor: czechmichael 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 (editace) Fotky od nás z části soboty a neděle Pěknou podívanou všem Bája Část č.1 Editováno: 29. Září 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.