Bajuszka Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Část č.2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 (editace) Část č.3 Editováno: 29. Září 2014, autor: Bajuszka 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 taky pár fotek co mám z mobilu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 (editace) kdo budete chtít odkaz na video, tak pošlete zprávu a já zašlu, ty co mám na FB už ho maj ve zprávě Editováno: 29. Září 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Pak dam další,mel jsem celou jízdu kameru na skle,ale to bych to nesměl nechat v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 No co dodat, Já s Kubinosem sme to ještě owapkovali od teho bahniska ve ValMezu a trádá dom. Cesta dom pohodička, šecí tady píšů spotřeby a já už ani nevím kolik byla, asi kolem 9ti litrů, ale to je jedno u teho motoru. No ke srazu, ten byl parádní a vydařil se až na počasí které je boužel nevyzpytatelné a to si nevybíráme. V kempu byl pak pěknej sajgon, ale aspoň byla sranda z tama vyjíždět Ještě že tam nepřijeli Wladi s Renem se svojema leštěnkama a srazili sme se u kempu na place. Jak už někdo říkal bavit se v supr počasí se umí každá banda, ale bavit se při takovém zachmuřeném a zabláceném čase umí jen někdo Vyjížďka na Kohůtku (můj návrh) byla parádní, doufám že se Vám tam líbilo. Pěkně nám vyšel ten vlak na tom přejezdu, toho se hned využilo k focení. Opět to byl sraz aby se někomu něco nepolámalo, ale to už k tomu nějak patří stejně jako to počasí Nakonec se nás sjelo dost Supů, a myslím že po Šumavě jsme trhli rekord, myslím že 19 nebo 20 jich bylo na vyjížďce, přesně nevím, kdo to má spočítané kdyžtak upřesnite. Škoda že nepřijeli všichni nahlášení, u někoho to byli prolémy opravdu neumožňující a u někoho ne až tak závažné aby nepřijeli, ale co potom Ti kteří byli nahlášení, a ani nedali vědět proč a jak nepřijedou, to už mi hlava nepobírá Ale každého věc a to už si každý člen tady přebere sám. Je fajn, že takový auta dají dohromady takovů bandu supr lidiček ze všech možných koutů České a i ze Slovenské republiky a su rád že mě něco dovedlo si Supa kůpit a sem se k takové bandě dostal. Ještě poděkování Ghostbusterovi a jeho přítelce za luxusní nálepky, ty se opravdu povedli díky moc! Zdar a sílu na dalším sraze 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Co dodat?Filip to napsal přesně a nezbývá než souhlasit.Krásná práce.Dikes Honzovi za uspořádání a Vám všem za super bandu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Krasne napsano Fildo Jinak taky jsem cekala,ze se ozvou ti,co meli jet a nedojeli. Ale je to na kazdem,jak se k tomu postavi. My jsme radi, ze se nam podarilo dojet aspon Skoda Octavii - spotreba myslim byla 5,6 I kdyz jak jsme jeli za Vama na konci kolony z Kohutky, tak mi bylo velice lito, ze nam Bedruna stoji v Brne,ale bohuzel no. Hlavni je, ze se nam podarilo dojet a uzit si s Vama cast soboty a nedele : Taky jsme radi, ze si nas taticek koupil Supa, braska taktez a nam Bedrunu vybral. Jelikoz bez toho by jsme nepoznali tak SuperB lidi jako jste vy vsichni Miskovi dekujme za nalepky i pro naseho kamarada, ktery se snad zucastni na jare na Slovensku Bando mejte se famfarove a na cestach opatrne Baja a Kubista 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 A ještě bych zapomněl, hlavní poděkování Honzovi za organizaci, která se opravdu povedla 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Fildo hezky si to napsal,pod to se ti klidně podepisu.Kohutka byla super, a kopec nahoru perfektní zatěžkávací zkouška. Z výjezdu bude video na DVR kameře,takže nahazim to pak na YouTube a zase poslu odkazy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Pěkné počteníčko a asi všeříkající. Je dobře, že jste parádně překonali nepřízeň počasí a sraz byl jako vždy vydařený! Doufám, že sem ještě přibudou další fotky, případně i nějaké video. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) Ještě něco tady k podzimnímu srazu Kdo byl na sraze a nemá tričko Škoda Superb Club a chtěl by? Byly možno vidět na některých účastnících srazu Nějak nemám přehled už, kdo ho má a nemá Kdyžtak pište do zprávy Bája Editováno: 3. Říjen 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 tak video se už blíží do finální fáze, bylo to skoro 5 hodin materiálu, takže v mém pracovním nasazení, to bylo na delší večerní posedávání, myslel jsem že to skrouhnu víc, ale bude to takový malý 22 minutový celovečerák, ještě čekám na pár videí od michala skalíka co točil po cestě, abych to tam prostřihnul, snad už je obdržím, čekám od pondělí a snad do víkendu max po víkendu, pošlu odkazy a vy usoudíte, zda to mohu na youtube dát veřejně či jen neveřejně a bude to moct zhlédnout pouze ten kdo bude mít odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Ahojky Štěpáne, už se těším jak malej kluk a určitě nejsem sám! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 (editace) Tak videí jsem se nedočkal, takže jsem to dokončil bez nich, jak jsem psal, je to 23 minutový celovečerák, máte ve zprávách odkaz, ti co mám na FB to maj tam a zbytek zde na fóru, video je na youtube, ale neveřejně, čili zatím se nedá vyhledat, spustitelné je pouze, pokud má člověk odkaz, když usoudíte že mohu dát veřejně, tak provedu. Kvalita musela být razantně snížena, jelikož kdybych to nechal v kvalitě co pořizuje kamera, video by mělo cca 15 giga a to bych uploudoval asi dva roky. Přeji hezkou podívanou. Editováno: 24. Říjen 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Doktor hod mi link do spravy prosim ta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 (editace) Vidíš na tebe jsem zapomněl, máš to tam. Editováno: 24. Říjen 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 taky poprosím o odkaz, i když jsem nebyl na srazu aspoň takhle bych rád mrknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Pánové a dámy, já jsem video shlédnul s úsměvem na tváři. Dorá práce Štěpáne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Díky díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Krásná vzpomínka Štěpáne A ten konec nás hodně potěšil Bája 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Taky musím pochválit videjko nádherný 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťastnej Krtek Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Taky chválím video. Je moc pěkné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Jsem rad ze se líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.