Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

U me je to taky pravděpodobný.

My Honzíku, jak už víš, ale pro upřesnění, dojedeme v sobotu nějak po poledni, buď Vás někde najdeme na projížďce a nebo se sejdeme Chatové osadě ;) Nenecháme si ujít aspoň jednu noc s Váma :D Bohužel nám do toho vlezla ještě jedna akce v Brně :)

Bája

Já bych taky měl dorazit ve čtvrtek uvidím jak to půjde na Slovensku :)

S tým štvrtkom ma provokujete :) škoda že sa musím v piatok trepať do práce... inak honzo, my sme si spolu pisali a ja uz mam rezervovane ubytko v penzionu a v prispevku pozeram ze mas napisane CHATA 9 - Ghostbuster 2/4 ( uzavřeno ).  Tak tam kludne mozes niekoho ubytovať ak je treba

Oukej Míšo oukej :-)

Dufam ze nebude potom problém aby sme boli pri Vás s autom, či? :kol-32:  myslím ten kemp aby nemal vyhrady ked budeme spať inde...

Myslím že to problém nebude, dá se tam s nima v klidu domluvit. Kde spíte Michale, v tom penzionu Oáza? Ten vypadá moc pěkně.

Upraveno od Tarantulas

Jinak chlapi já už tam budu od čtvrtka od 10:00 ráno a určitě mám v plánu pak jít na oběd k Mokrošům takže mi dejte kdyžtak vědět kdo se kemě přidá už ve čtvrtek na obííídek :-)

Taky bych měl dorazit na oběd.

Hustý, tomu říkám organizace

Snad to nebylo myšleno ironicky ;) Díky ;)

Jinak jsou dvě volné chatrče teda po další aktualizaci ;)

Nebylo, ba naopak :kol-47:

Nebylo, ba naopak. Ale naopak nebylo je bylo. :D

Myslel jsem ba naopak od bylo, ne naopak od nebylo :kol-98:

Prostě v dobrém slova smyslu

• 2 týdny později...

Ahojte lidi.

Ja bych se samozrejme rad take zucastnil. Jak je to tedy s tim mistem? V tom prispevku, na ktery odkazuje Airman64 jsou psane "volne chatrce" a pak se pise, ze je malo mista a je vse obsazene?

Prijel bych klasicky sam na so+ne. Kdyztak bych prespal v aute...

Dik.

Hm, už pěknej počet čučím :)

No uz abysme tam byli :-)

Utíká to rychle, su zvědavej jak tam postavíme 25 aut do řady, posledně jich bylo 12-13 ani nevím,a už tak tam nebylo místa, ale to se nějak poskládá..

však jsme zkušení šoféři, takže to tam naskládáme

minule nas bylo asi 17 ne jestli se nepletu. ale ona se zase polovina odhlasi polovina neprijede apod.

To mas asi bohužel pravdu.

Tak ja to tam radsi skladat nebudu protoze porad neni a asi nebude vyresen ten hnusnej zvuk co to dela pri zataceni. Takze nejradsi kdybych tam volantem moc kroutit nemusel :D.

Jinak bych se hambou propadal :/

Tak zase menší změna Sup1 s Tony maji zase zpět svou dvojchatrč pač Torreto přijede jen na sobotní návštěvu :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.