Srpen 5, 201411 r My Honzíku, jak už víš, ale pro upřesnění, dojedeme v sobotu nějak po poledni, buď Vás někde najdeme na projížďce a nebo se sejdeme Chatové osadě Nenecháme si ujít aspoň jednu noc s Váma Bohužel nám do toho vlezla ještě jedna akce v Brně Bája
Srpen 5, 201411 r S tým štvrtkom ma provokujete škoda že sa musím v piatok trepať do práce... inak honzo, my sme si spolu pisali a ja uz mam rezervovane ubytko v penzionu a v prispevku pozeram ze mas napisane CHATA 9 - Ghostbuster 2/4 ( uzavřeno ). Tak tam kludne mozes niekoho ubytovať ak je treba
Srpen 5, 201411 r Dufam ze nebude potom problém aby sme boli pri Vás s autom, či? myslím ten kemp aby nemal vyhrady ked budeme spať inde...
Srpen 5, 201411 r Myslím že to problém nebude, dá se tam s nima v klidu domluvit. Kde spíte Michale, v tom penzionu Oáza? Ten vypadá moc pěkně. Upraveno Srpen 5, 201411 r od Tarantulas
Srpen 6, 201411 r Jinak chlapi já už tam budu od čtvrtka od 10:00 ráno a určitě mám v plánu pak jít na oběd k Mokrošům takže mi dejte kdyžtak vědět kdo se kemě přidá už ve čtvrtek na obííídek :-)Taky bych měl dorazit na oběd.
Srpen 9, 201411 r Po cestě na sraz se stavím sem pro nějaký ty pásky. Kdyby někdo něco chtěl můžu to vzít. http://www.g3.cz/katalog/reflexni-materialy-3m/ridici/3m-reflexni-paska-na-znaceni-vozidel-cervena-983-72
Srpen 11, 201411 r Zde jsem napsal kdo spí ským kde co a jak a proč :-) a proto :-) odkaz zde : http://forum.skodahome.cz/topic/128617-podzimní-sraz-2014-na-bystřičce/?p=1909881 Jinak uvolnila se chatrč jedna čili kdo by měl zájem v ní spát neni problem stačí mi to napsat.
Srpen 12, 201411 r Snad to nebylo myšleno ironicky Díky Jinak jsou dvě volné chatrče teda po další aktualizaci
Srpen 21, 201411 r Ahojte lidi. Ja bych se samozrejme rad take zucastnil. Jak je to tedy s tim mistem? V tom prispevku, na ktery odkazuje Airman64 jsou psane "volne chatrce" a pak se pise, ze je malo mista a je vse obsazene? Prijel bych klasicky sam na so+ne. Kdyztak bych prespal v aute... Dik.
Srpen 21, 201411 r Cus chatrč máš Milane neboj :-) aktualizace je zde ta pravdivá reálná :-) http://forum.skodahome.cz/topic/128617-podzimní-sraz-2014-na-bystřičce/?p=1909881 Dám tě zatím do chatrče samotneho a někdo se k tobě určité přidá
Srpen 21, 201411 r Utíká to rychle, su zvědavej jak tam postavíme 25 aut do řady, posledně jich bylo 12-13 ani nevím,a už tak tam nebylo místa, ale to se nějak poskládá..
Srpen 21, 201411 r minule nas bylo asi 17 ne jestli se nepletu. ale ona se zase polovina odhlasi polovina neprijede apod.
Srpen 21, 201411 r Tak ja to tam radsi skladat nebudu protoze porad neni a asi nebude vyresen ten hnusnej zvuk co to dela pri zataceni. Takze nejradsi kdybych tam volantem moc kroutit nemusel . Jinak bych se hambou propadal :/
Srpen 21, 201411 r Tak zase menší změna Sup1 s Tony maji zase zpět svou dvojchatrč pač Torreto přijede jen na sobotní návštěvu :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.