Září 13, 201410 r Že by http://www.novinky.cz/domaci/347599-bude-teplo-a-sucho-hlasi-meteorologove.html Upraveno Září 13, 201410 r od Tarantulas
Září 15, 201410 r Ahojky všem! Z celého srdce Vám všem přeji, aby to vyšlo a bylo pěkně a jen tiše závidím. Už se Vám to blíží
Září 15, 201410 r Ooo moooc se tesiim na Vas bando :-). Jen vzkazuji organizatorovi,ze priletim v patek :-).
Září 18, 201410 r Ahojte jen jsem chtěl říct, že pátek až neděle je v mošnově největší letecká šou NATO, minulý rok bylo 250tisic lidí, tak at se připravite na kolaps dopravy v okolí, stále mi nevrátili řidičák, tak se snažím ukecat přítelkyni, at mě v sobotu za Váma doveze, snad to vyjde:)
Září 18, 201410 r Že by to nakonec fakt byl tradiční sraz? http://zpravy.idnes.cz/pocasi-dest-oblacnost-predpoved-dao-/domaci.aspx?c=A140918_074135_domaci_aba
Září 18, 201410 r Vzdycky, kdyz necham umyt auto, zacne prset. A vzhledem k tomu, kolik se na jednom miste sejde umytych vozu, je dest tedy jistota. A navic - k cemu bysme jinak meli ten slavny destnik ve dverich
Září 18, 201410 r Dny Nato jsou tento víkend a sraz je až další víkend Už se moc těšíme, i když tam budeme pouze den a půl. Bája
Září 20, 201410 r tak bohužel jedu bez rodinky, žena je zdravotně indisponována(na sraze podrobněji) a malou mi sebou nedá, je jí to líto, jelikož jste jí padli všichni do oka a moc se těšila, dokonce jí bylo jedno, že nemohla minulej víkend na svatbu kamarádovi a to má svatby moc ráda, ale dost jí ser... že nemůže na sraz superbáků, že z toho bude tak nadšená jsem vůbec nečekal když minule byla poprvé, ale to důležité, stav SUPERBŮ nezměněn, přifrčim v pátek kdo teda jede v pátek z Prahy, jel bych nějak po obědě, tak jak filipe, tobě to vyhovovalo a ještě czechmichal řikal že se přidá Upraveno Září 20, 201410 r od Doktorone
Září 20, 201410 r Štěpane, určitě to není poslední sraz a ženuška ať se brzy uzdraví a je fit! Budeme se na ní i malou těšit na jaře Jinak jsme rádi, že se jí s náma tak moc líbí Taky jsme vaší celou rodinku rádi poznali Bája a Kubišta
Září 21, 201410 r Ano ano Štěpáne valím v pátek ráno z Plzně Takže bylo by fajn se někde sejít a valit to spolu Takže musíme se nějak domluvit
Září 21, 201410 r ja prijedu do kempu nekdy po obede v patek. to je skoda Stepane, aspon je pozdravuj holky...
Září 21, 201410 r Jinak menší organizační info do kempu můžeme jít až po 11 hodině protože tam jsou ubytování lidi :-) takže ja tam budu chvilí po desáté a budu natom velkem parkingu nad kempem :-) relaxovat :-)
Září 21, 201410 r vypadá to, ještě před cca 10 dnama mluvil o pátku, no nevadí, tak michale pokud by jsi byl kolem cca 13 někde v okolí prahy, tak se někde na nějaké benzínce můžem srazit jinak jak je to honzo s dřevem, je tam možnoust koupit či půjčit v lese? další bude gril?
Září 22, 201410 r ok, dohodnem se během tejdne, ve čtvrtek nějak na pevno hele jak dle vás je to nejlepší cesta od brna, navigace hází na olomouc a sjed na Hranice a Valmez, ale při pohledu na mapu nevim zda neni lepší jed na Kroměříž, Bystřice pod Radhoštěm a dál, tak bych chtěl slyšet názor domorodců jaká cesta je lepší a rychlejší,
Září 22, 201410 r My jezdíme přes Zlín, ale v pátek to radši vemte přes Bystřici pod Hostýnem. Sice to je trošku stoupání a klesání, ale ve Zlíně by jste se v odpoledních hodinách zasekli. Bája
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.