Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahojky všem! Z celého srdce Vám všem přeji, aby to vyšlo a bylo pěkně a jen tiše závidím. Už se Vám to blíží :gunners3:

Děkujem :) No už příští týden, letí to!

Ooo moooc se tesiim na Vas bando :-).

Jen vzkazuji organizatorovi,ze priletim v patek :-).

Ok Ok vse registruji :-)

Ahojte jen jsem chtěl říct, že pátek až neděle je v mošnově největší letecká šou NATO, minulý rok bylo 250tisic lidí, tak at se připravite na kolaps dopravy v okolí, stále mi nevrátili řidičák, tak se snažím ukecat přítelkyni, at mě v sobotu za Váma doveze, snad to vyjde:)

Jéjda. Nevadí, vykradu Ghostbusterovi kastlík spolujezdce a bude teplo :kol-31:

To uz je vpodstate tradice... Achjo, jeste tejden...

Gumáky mám nachystaný...

Hodně teplého oblečení sebou koukám :D. Njn nedá se nic dělat :(

Vzdycky, kdyz necham umyt auto, zacne prset. A vzhledem k tomu, kolik se na jednom miste sejde umytych vozu, je dest tedy jistota. A navic - k cemu bysme jinak meli ten slavny destnik ve dverich :kol-24:

Dny Nato jsou tento víkend a sraz je až další víkend ;)

Už se moc těšíme, i když tam budeme pouze den a půl.

Bája

máš pravdu,jsem trouba

tak bohužel jedu bez rodinky, žena je zdravotně indisponována(na sraze podrobněji) a malou mi sebou nedá, je jí to líto, jelikož jste jí padli všichni do oka a moc se těšila, dokonce jí bylo jedno, že nemohla minulej víkend na svatbu kamarádovi a to má svatby moc ráda, ale dost jí ser... že nemůže na sraz superbáků, že z toho bude tak nadšená jsem vůbec nečekal když minule byla poprvé, ale to důležité, stav SUPERBŮ nezměněn, přifrčim v pátek

kdo teda jede v pátek z  Prahy, jel bych nějak po obědě, tak jak filipe, tobě to vyhovovalo a ještě czechmichal řikal že se přidá

Upraveno od Doktorone

Štěpane, určitě to není poslední sraz a ženuška ať se brzy uzdraví a je fit! Budeme se na ní i malou těšit na jaře ;)
Jinak jsme rádi, že se jí s náma tak moc líbí :) Taky jsme vaší celou rodinku rádi poznali ;)

Bája a Kubišta

Ano ano Štěpáne valím v pátek ráno z Plzně :) Takže bylo by fajn se někde sejít a valit to spolu :) Takže musíme se nějak domluvit :)

Filip (Drizzy) jedu už ve čtvrtek po obědě někdy :-)

Hmm tak Filip asi bude v předstihu :D

ja prijedu do kempu nekdy po obede v patek. to je skoda Stepane, aspon je pozdravuj holky...

Jinak menší organizační info do kempu můžeme jít až po 11 hodině protože tam jsou ubytování lidi :-) takže ja tam budu chvilí po desáté a budu natom velkem parkingu nad kempem :-) relaxovat :-)

vypadá to, ještě před cca 10 dnama mluvil o pátku, no nevadí, tak michale pokud by jsi byl kolem cca 13 někde v okolí prahy, tak se někde na nějaké benzínce můžem srazit

jinak jak je to honzo s dřevem, je tam možnoust koupit či půjčit v lese? další bude gril?

Tak z Plzně do Prahy to mám kousek :) Takže řekni v kolik a kde a budu tam :)

ok, dohodnem se během tejdne, ve čtvrtek nějak na pevno

hele jak dle vás je to nejlepší cesta od brna, navigace hází na olomouc a sjed na Hranice a Valmez, ale při pohledu na mapu nevim zda neni lepší jed na Kroměříž, Bystřice pod Radhoštěm a dál, tak bych chtěl slyšet názor domorodců jaká cesta je lepší a rychlejší, 

My jezdíme přes Zlín, ale v pátek to radši vemte přes Bystřici pod Hostýnem. Sice to je trošku stoupání a klesání, ale ve Zlíně by jste se v odpoledních hodinách zasekli. ;)

Bája

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.