Tombers Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 (editace) Zdravím, možná se to tu řešilo X krát pro jiná auta, ale zajímalo by mě co a jak udělat, abych z mého supa trošku vydoloval lepší zvuk. Přeci jen je to šesti válec ale v automatu . U starších aut s každý řeší kat off vymlatil a provařit trubkou nebo rovnou od turba holou rouru s tím ze ztratí člověk trochu výkonu. Nicméně rad bych vše vyřešil, tak aby zvuk se zlepšil, a hlavně aby motor nic nepoznal. Nepotřebuji to nějak extra přehánět. O spotřebu mi nejde ani o peníze. Nicméně chci něco kvalitního a ne nějakou trubku z lešení. Pokud jste se již někdo s tímto setkal, nebo tohle řešil budu rád za každou radu a nechám si poradit případně i vymyslet něco rozumného ;-) výkonu mám taky dostatek nějakých teď 180Kw měřených na brzdě. Editováno: 26. Květen 2014, autor: Tombers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Pokud máš 180kw pouze nahnaných softem doopravdy reálných tak bych po tobě auto nechtěl... Pokud jsi byl na brzdě tak bys mohl i říct jakým krouťákem disponuješ hihi :-) Jinak k věci co si představuješ ty? od motoru kat střední tlumič a bez zadního dílu ? Co jsi už skoušel nebo si ještě neskusil nic ? Jinak co si myslim já tak bych středový tlumič nahradil trubkou a zadní díl bych vyzkoušel od Remusu a klidně bych šel i do duplex vyfuku vypadá lépe ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akire1 Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Tiptronic a 180Kw je absolutní nesmysl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Hodis sem graf? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tombers Vloženo 27. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Graf Vám nahodim, a jak jsem psal Tiptronic je upravený je v něm sportovní hydromenic aby tohle zvládal. Cena hydromenice byla taky 35 ;-) pro rejpaly :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tombers Vloženo 27. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Jinak k výfuku, zatím jsem nezkoušel nic. Jde mi o trošku hlubší zvuk, ale zase aby se do toho nedrbalo milion jiných věcí. Původně jsem chtěl kat vykuchat a provarit trubku. Jinak bych koncový díl rad nechal :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 (editace) Rada ode mě: vykašli se na to. Na takové machinace je dobrý dvojkový Golf a ne Superb (to je limuzína, která má být co nejtižší) Editováno: 28. Květen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.