Trnka46 Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Zdarec borci, dneska při příjezdu z práce jsem zjistil, že se mi v kufru rozlil VIF.. Máte s tím někdo zkušenosti? Potřebuju se té sračky z tapecírunku a koberečku nějak zbavit. Smrdí to jak čert.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 přesně smrdí to brutálně. mě jen povolilo víčko a vyteklo to do kufru, sice se to nepřevrátilo, ale jen přeteklo. pomohlo vyhodit čaloun, vyprat v prášku, a navonět a nastříkat takovou srajdou na odsraňování organických zápachů. kupoval jsem to v OBI. vím o čem mluvíš, sice tam zůstal trošku flek, ale už to není cítit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 a kurna, smrdí to jak močka.....ouuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 To samý se mi teď stalo Horká voda s jarem,pořádně ten koberec umejt a pak koupit za 50kč voňavku ve spreji do auta a postříkal postižené místo a různě po autě a smrad je pryč ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.