sansk8 Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 (editace) Ahoj všem, vyskytl se mi tu problém s kterým si nevím rady a pořeboval bych poradit. Jde o to, že asi už půl roku mi padá nafta a už jsem vyzkoušel snad všechny možnosti jako těsnění pod hlavou, o kroužky pod vtřiky, nový tandem, palivový filr + těsnění zpětného ventilu. Nyní jsem si řekl, že skusím tu nejlevněší variantu a vyměním místy trochu jeté hadice, které jdou do palivového filtru a které jdou z něj. Už jsem vyměnil dvě jdoucí z fitru k motoru, ale u hadic jdoucí z nádrže do filru jsem narazil. Nevíte jakým způsobem se odpojují konektory, které jsem vyfotil na přiloženém foto? Nachazí se cca pod škrtící klapkou (levý horní roh motorového prostoru), jak přechazí v kolínku ty pevné hadice z nádrže v gumové do filru? Uřčitě je na to nějaký grif, ale bohužel jsem na něj nepřišel a nerad bych něco zlomil. Mám Fábii 1.9 TDI PD typ AXR. Díky moc za rady J Editováno: 3. Červen 2014, autor: sansk8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 (editace) budeš muset stlačit ty zajišťovací tlačítka na tvojem obrázku je to v tom kolínku too modrý , píše se to vtady viz. obrázek - pod č. 14 a 15 Editováno: 3. Červen 2014, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sansk8 Vloženo 3. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 (editace) Díky moc za radu. Už jsem tlačil, ale asi málo, tak já zaberu trochu víc:) Editováno: 3. Červen 2014, autor: sansk8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Jde to na prd, hlavně u těch starších spojek, které byly jinak řešeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.