Publikováno Červen 6, 201411 r Zdarvím, nedávno jsem pořídil Superba 2007. Úžasný auto . Ale zatím jsem nepřišel na co je zámek který je na vnitřní straně dveří u otevírání kufru a nádrže. Můžete mito nekdo objasnit? Díky moc.
Červen 6, 201411 r Ahoj to je na servisní klíč...... Přijedeš do servisu vystřelovák si necháš a servisu dáš servisní klíč(nevystřelovací) samozrejme vystrelovacím to otočíš a zamknes ten zámek... Servis se ti pak nedostane do kufru a tvá mrtvola co tam máš bude nenalezena :-) Oukej ?
Červen 6, 201411 r No počkej počkej, servisákem auto nenastartuješ. Nemá totiž čip. Takže nechat auto v servisu bez "vystřelováku" je trošku zbytečný. A do toho zámku ve vnitřní části dveří řidiče samozřejmě pasuje jak klíč servisní, tak klíč "vystřelovací".
Červen 6, 201411 r Blbost!!! nastartujes akurat neotvoris priehradky atd. inak by nemal vyznam ;-) a prave som nim nastartoval!
Červen 6, 201411 r Tak mi to nedalo a šel jsem to zkusit. A máte pravdu, servisákem nastartovat jde! Mám superba 8 let a takle ste mě dostali... Před dvěma lety jsem nemohl najít druhý originální klíč. Vůbec mě nenapadlo, že můžu používat servisák jako druhý klíč. (auto používáme dva). Nakonec jsem ten první klíč našel, ale měl jsem strach, že pokud stratím i ten druhej klíč, budu v pytli.
Červen 6, 201411 r Pro mě spíš novinka, že servisním klíčem nejdou otevřít přihrádky a kufr... Jsem si myslel, že je to normál kopie...
Červen 6, 201411 r škoda že som Vám neotvoril moju priehradku na zraze na jeseň (google translate: na podzim) mi to pripomente
Červen 8, 201411 r tak uz vieme co vy dvaja nosíte v priehradke, ste v jednej chatke na bystricke co? mal som tu co napisat... Sak dildo puzivam na otvaranie vína
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.