haveljir Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Zdarvím, nedávno jsem pořídil Superba 2007. Úžasný auto . Ale zatím jsem nepřišel na co je zámek který je na vnitřní straně dveří u otevírání kufru a nádrže. Můžete mito nekdo objasnit? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Ahoj to je na servisní klíč...... Přijedeš do servisu vystřelovák si necháš a servisu dáš servisní klíč(nevystřelovací) samozrejme vystrelovacím to otočíš a zamknes ten zámek... Servis se ti pak nedostane do kufru a tvá mrtvola co tam máš bude nenalezena :-) Oukej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knirek Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 No počkej počkej, servisákem auto nenastartuješ. Nemá totiž čip. Takže nechat auto v servisu bez "vystřelováku" je trošku zbytečný. A do toho zámku ve vnitřní části dveří řidiče samozřejmě pasuje jak klíč servisní, tak klíč "vystřelovací". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 No máš to vyzkoušené, že servisním klíčem nestartneš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Blbost!!! nastartujes akurat neotvoris priehradky atd. inak by nemal vyznam ;-) a prave som nim nastartoval! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Míšo no právě mě se to hned zdálo divné jen sem to nechtěl jit zkoušet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knirek Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Tak mi to nedalo a šel jsem to zkusit. A máte pravdu, servisákem nastartovat jde! Mám superba 8 let a takle ste mě dostali... Před dvěma lety jsem nemohl najít druhý originální klíč. Vůbec mě nenapadlo, že můžu používat servisák jako druhý klíč. (auto používáme dva). Nakonec jsem ten první klíč našel, ale měl jsem strach, že pokud stratím i ten druhej klíč, budu v pytli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Pro mě spíš novinka, že servisním klíčem nejdou otevřít přihrádky a kufr... Jsem si myslel, že je to normál kopie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 škoda že som Vám neotvoril moju priehradku na zraze na jeseň (google translate: na podzim) mi to pripomente Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 To víš, že jo. Otevřeme Ti kastlík a vyvalí se na nás halda kondomů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 nebo Dildo :-D :-D :-D hihi :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 tak uz vieme co vy dvaja nosíte v priehradke, ste v jednej chatke na bystricke co? mal som tu co napisat... Sak dildo puzivam na otvaranie vína 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 , humor musí být, tak je to správné 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.