gego10 Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Ahojte, máte niekto namontovaný Magicar M1090AS CAN BUS. Máte nejaké postrehy, zápory alebo problémy po namontovaní. Rozmýšľam si to dať namontovať do Superba 2 '09. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 (editace) ja ho mám podívej se na mé videa neboli odkazy každopádně ti doporučuji ho namontovat v servise mám na Slovensku típka který se podílel na vývoji magicaru take sem chtěl sám udělat no odpálit řídicí jednotku za 30 000 tis to bi sem nechtěl v Praze to dělá Topra.cz stojí za to ho mít 100% doporučuji za ty prachy to je super věc Ja ho mám. super vecička každopádně si to nechaj namontovat v servise mám týpka ktorý sa podielal na vívoji magicaru ja fak dobrý pozri sa na moje videa čí odkazi každopadněě si to sam něrob možeš odpálit nejaku jednotku za 30000kč 300€ a potom sa posereš zde odkaz na týpka http://www.autoalarmy-montaz.sk/cennik/ Editováno: 8. Červenec 2014, autor: Pawouk Edituj svoje příspěvky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Tak to sou mé příspěvky a mé auto jediný je odkaz brácho na borce který je v tom nejlepší zbytek je mééééééééééééééééééééééé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Co tady méééčíš? Nikdo ti nic nedělá. Jen nemáš sázet po minutách jeden příspěvek za druhým - od toho je editace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.