benbix Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Cau, nedari se mi nikdy najit origo stahovacka okna pro fabii 2001. Kolik to tak muze stat a kde koupit? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Příteli okřídleného šípu, já kupoval origo ve Škodě. Cena okolo 1600 Kč. Můžeš se pozeptat i jinde - Autokely či pohledat na internetu. A neboj půjde to. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvo Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 naco menit celu stahovacku? ja som mal pokazenu -prasknute voditko a pokrcene lanka.voditko som zlepil a spevnil drôtom a lanka som dal z bicyklovej prehadovacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 třeba tady http://www.skoda-dily.cz/eshop/6y2837461-spoustec-skla-predni-levy.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Mám origo plechy bez repra (přestavba) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.