Říjen 27, 200618 r Majitele osobně neznám. tak to mám za rohem, bydlím v Josefově, to měl asi Škaredka radost
Říjen 27, 200618 r Mildo nejseš na fóru flightsim.cz jako OK-Milda? Myslím že jo pač tam tyto fotky byli teďka taky tam, takže koukám, že máme podobné zajmy kromě auta ještě letadla :-)) Jinak masakr, chudák auto, andule se asi nic moc nestalo co?
Říjen 27, 200618 r Tohle je fakt na ranu... asi by mne piclo, ale jako obrazek, je to skvely, myslim, ze by to mel autor prodat bulvaru
Říjen 27, 200618 r To nejsem já, mě fotky přišli mailem. Mě se letadla sice líběj ale nelítám. "tajnej" policajt, soudě podle avatvaru
Listopad 16, 200618 r Tak tohle mám ze včerejšího rána...chjo. Jsem zvědav, jak dlouho ho budou opravovat. Mimochodem, má 6 týdnů a najeto pod 5000 Km.
Listopad 16, 200618 r A kua, nemile Vonavej autak, tak to nasere dvojnasob, ale snad by to mohli zmaknout rychle
Listopad 16, 200618 r No taky počítám s minimem 14 dnů Rozhodně nemůžu po vzoru akčních hrdinů prohlásit: "Měli byste vidět toho druhého" - ten druhý byla tramvaj Naštěstí nikdo neměl ani bouli... Upraveno Listopad 16, 200618 r od FenderStrat
Listopad 16, 200618 r jak se říká, po bitvě je každej generál ovšem v mém případě po osobní bitvě, ještě s favoritem, a to jsem jel za bratrancem do Jíša servisu a dopadlo to přesně takhle, při odbočování vlevo a tramvaj za tebou že?
Listopad 16, 200618 r jak se říká, po bitvě je každej generál ovšem v mém případě po osobní bitvě, ještě s favoritem, a to jsem jel za bratrancem do Jíša servisu a dopadlo to přesně takhle, při odbočování vlevo a tramvaj za tebou že? Ty jo, ja kdyz jedu kolem koleji tak cumim do leveho zrcatka furt... A radsi ji mit pred sebou nez za sebou...
Listopad 16, 200618 r Úprimnú sústrasť. Aj my tu máme tie zvoniace potvory, a neuhnú a neuhnú ani za svet P.S.: Z čoho je ten okrúly drôt pred autom. A pozerám, že máme rovnaké zimné gumy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.