Milda Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Jaroměř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Majitele osobně neznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 původně jsem myslel, že to byl Tyranosaurus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 ty woe jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 A to ma nikto nepochválite, ako som sa trafil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Ja chvalim a neverim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 ...Šikovný chlapík si teda Ako ťa to vôbec napadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Majitele osobně neznám. tak to mám za rohem, bydlím v Josefově, to měl asi Škaredka radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Mildo nejseš na fóru flightsim.cz jako OK-Milda? Myslím že jo pač tam tyto fotky byli teďka taky tam, takže koukám, že máme podobné zajmy kromě auta ještě letadla :-)) Jinak masakr, chudák auto, andule se asi nic moc nestalo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 To nejsem já, mě fotky přišli mailem. Mě se letadla sice líběj ale nelítám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 to ja si zacal delat papiry na ultralight Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Tohle je fakt na ranu... asi by mne piclo, ale jako obrazek, je to skvely, myslim, ze by to mel autor prodat bulvaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 To nejsem já, mě fotky přišli mailem. Mě se letadla sice líběj ale nelítám. "tajnej" policajt, soudě podle avatvaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Došiel som na to pomerne ľahlo, mám v archíve takúto fotku: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FenderStrat Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Tak tohle mám ze včerejšího rána...chjo. Jsem zvědav, jak dlouho ho budou opravovat. Mimochodem, má 6 týdnů a najeto pod 5000 Km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Uprimnou soustrast Co se stalo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 A kua, nemile Vonavej autak, tak to nasere dvojnasob, ale snad by to mohli zmaknout rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 tohle je na 2-3 tydny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FenderStrat Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 (editace) No taky počítám s minimem 14 dnů Rozhodně nemůžu po vzoru akčních hrdinů prohlásit: "Měli byste vidět toho druhého" - ten druhý byla tramvaj Naštěstí nikdo neměl ani bouli... Editováno: 16. Listopad 2006, autor: FenderStrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 jo tak ta má přednost pořád, chjo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 jak se říká, po bitvě je každej generál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 jak se říká, po bitvě je každej generál ovšem v mém případě po osobní bitvě, ještě s favoritem, a to jsem jel za bratrancem do Jíša servisu a dopadlo to přesně takhle, při odbočování vlevo a tramvaj za tebou že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 FenderStrat : kdyby jsi potreboval sehnat nejaky ted dil neni problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 jak se říká, po bitvě je každej generál ovšem v mém případě po osobní bitvě, ještě s favoritem, a to jsem jel za bratrancem do Jíša servisu a dopadlo to přesně takhle, při odbočování vlevo a tramvaj za tebou že? Ty jo, ja kdyz jedu kolem koleji tak cumim do leveho zrcatka furt... A radsi ji mit pred sebou nez za sebou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Úprimnú sústrasť. Aj my tu máme tie zvoniace potvory, a neuhnú a neuhnú ani za svet P.S.: Z čoho je ten okrúly drôt pred autom. A pozerám, že máme rovnaké zimné gumy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.