Jarek1111 Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 zdravím nedávno jsem si všiml, že když nastartuji motor tak se objeví zvuk jako když o něco zadrhává řemen. Dělá to jen chvili za studena pak už je vše ok. má někdo podobný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 Musíš napsat kolik máš najeto a rok výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarek1111 Vloženo 24. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 rok 2011 kod cfhc 95000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubki Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 zdravím nedávno jsem si všiml, že když nastartuji motor tak se objeví zvuk jako když o něco zadrhává řemen. Dělá to jen chvili za studena pak už je vše ok. má někdo podobný problém? jak jsi to vyřešil mám něco podobného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Nedělá to volnoběžka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarek1111 Vloženo 12. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 jak jsi to vyřešil mám něco podobného tak sem se na to zeptal v servisu a řekl mi, že to dělá řemen rozvodu. Prý se tam nalepí nečistoty a za studena to chvili dělá ale ničemu to nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.