Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak ještě neopraveno, ALE znovu jsem nahříval. Nešlo to. Tak jsem se nas.., vzal nůž a fikl ten plastový kryt. Po sundání jsem zjistil, že u mé vzpěry tam žádné teplem ropzpustné lepidlo nemají. Mohl bych to zahřívat jak bych chtěl a nic.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Ahoj @koudy_123. Škoda, že mi spadla zpráva do spamu, jinak bych ti rovnou napsal, že nahřívání je zbytečné, vzpěry se musí říznout, dopadl jsem stejně. Pak dej vědět, jak jsi dopadl, docela by mě to zajímalo.

Vloženo

To se nedá nic dělat.

Vzpěru jsem rozdělal, zkontroloval. Jedinný problém byl, že byl zkorodovaný kontakt mezi vnějším kovovým obalem morotu a tím "bazmekem" s uhlíky. Rez jsem očistil, kontaktní místo přeletoval, vše sestavil a fujnguje to. Zalepil jsem to nějakým univerzálním silikonovým lepidlem a ještě to přetáh samovulkanizačkou. Vzpěra je tedy hlučná, asi jsem tam někam přidal tření, ale zatím funguje.

Až to fungovat přestane, tak z ali koupím za 3 tis. obě vzpěry a vyměním.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...