cheeseburger Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 Zdravim, mam problem s vycistenim okien na dverach a na zadnom skle, na ktorych su dost neesteticke flaky. Dlho som si myslel, ze su zle nalepene folie, no dnes som si vsimol, ze je to aj na prednych sklach, kde folia nie su. Tu je fotka ako to vyzera https://www.dropbox.com/s/bs9uvra8gcn7p4o/Photo%20Jun%2023%2C%206%2051%2029%20PM.jpg . Nemate niekto podobne skusenosti, co to je? Vobec to nejde dole a nevyzera to najkrajsie :/ Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 zkousel jsi nekdy ty okna umyt?pouzivam penu na okna a supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cheeseburger Vloženo 24. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 Skusal som a nejde, skusal som zatial ocot a aceton. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Fabiánek Vloženo 25. Červen 2014 Sdílet Vloženo 25. Červen 2014 Já je tam mám taky sice jsou menší ale jsou tam zkoušel jsem pěnu a sprej na to a výsledek žádný a to jsou uplně nový skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.