LukeDaniels Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 ahoj borci. mám Feldu 1.3 LXi. r.v 95 50Kw... mam problém při startování za pouze studeného motoru. auto v pohodě nastartuji, a otáčky asi po 3 vteřinach klesnou tak, že motor drnčí(klepe) a má tendenci chcipnout. párkrát se tomu podařilo zdechnout. po chvílu pokud to udrží, tak se otačky zvyšují mysliím až moc vysoko. a po brnknutí na plyn zusstanou otačky cca 2 vteřiny dlouho nahoře.. když jedu a motor se zahřeje tak už je to OK. pokud vypnu zahřáty motor a nastartuju tak jede vše v pohodě.. co to může byt? svíčky nový. nemůže to být třba zapalovací cívka?? měl někdo něco podobnyho??? díky za radu Luke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaFeli Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Přeji krásný den. Prosím o radu. Moje 1.3 Mpi začala divně startovat Sem tam při startu robí. STUDENÝ MOTOR - startuji, ale točím jen motorem jak dlouho chci. Zkusím znova a už mě kucká. Na potřetí mě chytne a otáčky od 300 lezou po 800. - startuji, otáčky nízké. Nemohu šlápnout na plyn, hned se dusí a střílí do sání. Musím minutu počkat. - startuji, otáčky letí na 1500 a rychle spadnou na 800. Jemně šlápnu na plyn a kucká. PŘI TEPLÉM MOTORU Stačí abych nechal 5 min. motor odpočnout. A startuji jako u studeného motoru. Myslel jsem si, že nejde aut. sytič. Vyměnil jsem čidlo teploty ale nic se nespravilo. Nepomohla ani výměna všech čidel, nechal jsem udělat rozvody, pal. filtr + čerpadlo, zap. lištu a svíčky. Auto elektrikář nic v ŘJ nenašel, co by to mohlo způsobovat. Mám LPG systém, ale s tím problém nemám. Používám plyn jako náhradu sytiče. Před nastartováním si trochu pustím do sání, pak přepnu na benzím a startuji. Motor hned chytne a nekucká. Musím ale stejně držet tak minutu otáčky nad 3000. Díky moc za rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaFeli Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Ahoj, mám podobný problém. Jak jsi ten svůj vyřešil? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Není nutné zakládat podobná témata, proto jsem je sloučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.