mirahrd Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Zdar mám problém když dovřu kapotu a jedu po kostkách tak mě bouchá kapota když jí dovřu a rukou ze shora s houpnu tak bouchá v zámku vše dotažené nevím jak seřídit aby nebyla vůle v zámku ale když vyšroubuju gumové špunty tak je to lepší děkuju Míra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Ten zamok sa zodere vekom. Na OI mi to tak tukalo na nerovnostiach že som musel vymeniť a bol pokoj. Ale pozri vrchnu zapadku či nie je na jednom mieste zodrata možna by potom pomohlo ju posuninuť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 stačí západku oblepit černou lepící páskou a je po problémech;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka2611 Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 Na bouchání kapoty je jednoduchá rada. Stačí nastavit gumové otočné dorazy v rozích kapoty. To samé je u zadních pátých dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.