pataspuschkin Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Zdravím, nevíte někdo kde se dají sehnat přední blinkry v černé barvě nejlépe matné? Nikde je nemůžu najít k prodeji :-/ Nebo neválí se někomu doma, že bych je odkoupil :-) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radovan Hemi Janousek Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Hledal jsem a vypadá to že v matné barvě se nedělají a pokud se do nich chceš dostat k vylakování tak to taky není pr**del...:/ nepovedlo se mi je rozebrat a taky bych je ke svému autu chtěl matně černé když už jsem se dělal se světly..:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pataspuschkin Vloženo 26. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 No premyslim ze objednam číny blinkry a pokusim se do nich dostat, abych kdyztak nepodelal origa :/ Jinak me nic jineho nenapada... Kazdopadne pekna tvoje octule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Passta Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 (editace) Já je kupoval na obautodíly, ale podle všeho jsou už vyprodané Editováno: 26. Červenec 2014, autor: Passta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pataspuschkin Vloženo 30. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Tak jelikož mam skvely kamarady, kteri po mne strileli paintballkou a trefili blinkr a ten praskl, tak uz je vyreseno... Budu muset objednat novy a ten stary použiju na experimenty jak se do nej nejlepe dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radovan Hemi Janousek Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 No, čínský blinkry nejsou jednoduchý, nejde to bez poškození ani horkovzduškou, ani šroubovákem, ani ničím jiným, je to na palici, ale kdyby to na čínách někdo vykoumal, ocenil bych menší tutorial.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 Ahoj, potrebuji nove predni blinkry na face, uz mne stve jak jsou zlute a prosim o radu, jakou znacku koupit. Hella jsou drahe, DPA po roce zloutnou. Co znacka TYC...mate nekdo nejakou dobrou zkusenost s neorigo dilem? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.