Memphik Vloženo 4. Srpen 2014 Autor Vloženo 4. Srpen 2014 jj vse v poho bylo to povolene jen trochu Citovat
Malta Vloženo 4. Srpen 2014 Vloženo 4. Srpen 2014 jestli se tě nechtěl někdo zbavit ... moja mi to vyčítá dodnes, když jsem jí kdysi zapomněl utáhnout levé přední kolo na Feldě Citovat
Memphik Vloženo 10. Srpen 2014 Autor Vloženo 10. Srpen 2014 hehe a ted jde o to jestli to bylo schvalne nebo ne :-) vcera se trochu upravovalo :-) nahodila se nova kratsi antena, krytky na srouby ktery jsem si myslel ze budou opicarna ale moc se mi to tam libi jeste nove znaky a kola budou luxus :-) pak maska do cerna s novym znakem a trochu chromu do interieru no :-) dneska jsem od rana lestil obe auta vysaval, vycistil, vylestil, navoskoval.... reknu vam kdyz jsem to delal s jednim autem tak to byl ojeb ale rovnou dve to je neeco :-) vecir jsme s manzelkou vyrazili za mesto a oprasil jsem trochu fotak... na to kolik se udelalo fotek se jich moc nepovedlo :-/ snad se budou libit... 4 Citovat
Malta Vloženo 11. Srpen 2014 Vloženo 11. Srpen 2014 nene schválně ne, ale ona mi to stejně nevěří jinak krásné fotky Citovat
peterv Vloženo 11. Srpen 2014 Vloženo 11. Srpen 2014 kvalitne oprášený foťák ...super foto (tie spoza mesta) Citovat
Malta Vloženo 11. Srpen 2014 Vloženo 11. Srpen 2014 co je to za foťák? A používal jsi stativ? Citovat
Memphik Vloženo 12. Srpen 2014 Autor Vloženo 12. Srpen 2014 diky kluci :-) prvni fotka je z ruky ostatni uz jsou za tmy takze se stativem a delsi zaverku Citovat
Memphik Vloženo 28. Září 2014 Autor Vloženo 28. Září 2014 (editace) tak po delsi dobe nejake info... probehla prvni vymena oleje a filtru v me rezii.. bohuzel auto mi spadlo z heveru a promackl se prah :-/ nastesti to neodnesli dvere tak to zatim neresim... dal pri vozeni dreva a couvani jsem bohuzel narazil na schovany parez v trave a praskl naraznik :-( takze kdyby jste nekdo vedeli o stribrnem nebo scout tak echo pls :-) no a prijemensi novinky... bude nove radio... jen sehnat prechodku... a pak jsem dostal rozbyte ofuky z YETIHO a vykuchal jsem si z toho chrom cudle... trocha rezani a upravovani a dostal jsem to do roomika :-) takze chrom postoupil :-) na fotkach to moc videt neni :-/ jsou trochu sirsi ale je to super :-) Editováno: 28. Září 2014, autor: Memphik 2 Citovat
ASPIRE Vloženo 28. Září 2014 Vloženo 28. Září 2014 Jses dobrej s tim chromem to je hned hezci. Jsem vedel ze tu bude co sledovat. Skoda te nehody s prahem no jo stane se ale zamrzi. Citovat
Memphik Vloženo 28. Září 2014 Autor Vloženo 28. Září 2014 jo jo chrom v interieru to ja muzu :-) to bych daval ze vseho :-D nooo s prahem uz je to par tydnu tak me nasrani preslo... pokud se podari udelat verzi scout tak se to schova pod plasty no... jinak zatim sleduju ja vic u tebe porad :-) koukal jsem na chrom ovladani svetel u tebe :-) tose mi moooc libi ale nevim kde to sehnat Citovat
ASPIRE Vloženo 28. Září 2014 Vloženo 28. Září 2014 No prece tam kde my vsichni na e-bay http://www.ebay.com/itm/251594579416?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Citovat
Memphik Vloženo 28. Září 2014 Autor Vloženo 28. Září 2014 nno taak to budu muset nekoho poprosit s ebay teda moc kamard nejsem :-/ a to je jen vymena ? Citovat
juraj07 Vloženo 28. Září 2014 Vloženo 28. Září 2014 (editace) len si nedorež ruku ako tu prítomný ESPAJR Editováno: 28. Září 2014, autor: juraj07 Citovat
ASPIRE Vloženo 28. Září 2014 Vloženo 28. Září 2014 Je to skoro vymena nic co Ty bys nezvladl Tu je Galviho navod http://forum.skodahome.cz/topic/123320-galviho-hromínka/?p=1940229 1 Citovat
wirer Vloženo 28. Září 2014 Vloženo 28. Září 2014 osvládač svetiel je výmena v pohode joo, a skús ešte športové pedále, teda krytky na pedále Citovat
Memphik Vloženo 29. Září 2014 Autor Vloženo 29. Září 2014 taky je to v planu :-) ale uz to nebudu tak hrotit jak s fabkou ze vsechno hned hned... proste v klidku a postupne... ted taky polevim pristi tyden nastupuju do skoly takze vikendy v haji a vecery v knizkach :-( ale nekolik planu obdobnych z fabky jsou planu :-) Citovat
Memphik Vloženo 29. Září 2014 Autor Vloženo 29. Září 2014 a je tam... jen se mi zatim nepodarilo rozchodit handsfree... myslel jsem ze jenom zmacknu Phone a pujde to ale pise to KEY OFF tak nevim co s tim Citovat
Galvi Vloženo 29. Září 2014 Vloženo 29. Září 2014 Hezké upravy a i to radio, hodi se tam daleko víc než to předchozí Citovat
Malta Vloženo 4. Březen 2015 Vloženo 4. Březen 2015 Memphik, to rádio mě zajímá, čučel jsem po něm na aukru, jen jsem potřeboval nějakou recenzi a hlavně pár tech.informací. Neřeším telefon, neřeším park.senzory, teplotu apod. (nemám, teda krom telefonu, ten mám ), pojede mi to aniž bych musel ještě cokoliv dokupovávat? myslím že je to totožné co máš ty akorát bez BT http://aukro.cz/show_item.php?item=5140851203 Citovat
Memphik Vloženo 5. Říjen 2015 Autor Vloženo 5. Říjen 2015 Koukám to tu pěkně zanedbavam... Tak co nového v roomikovi... No koupil jsem origo loketku bohužel bez foto.. Ale byl jsem z ní takovej zlamanej přišlo mi ze byla moc nalepena na sedačce řidiče a spis mi vadila... Teď je venku a nwvim jestli ji vracet.. No dal fólie na rameckach mě nebavila pac to nebylo úplně dobře udělané tak jsem to striknul a vypadá to mnohem líp.. Co se teď nejvíc řeší chystám se do auta zabudovat tablet.. Rámeček mám tablet taky, kabeláže taky čekám jen na pár drobností a půjde do auta 3 Citovat
Mathias Vloženo 6. Říjen 2015 Vloženo 6. Říjen 2015 Ahoooj podarena praca s tym tabletom drzim palce nech sa to podari Pekne upravy aj na Roomiku ... Citovat
Memphik Vloženo 10. Říjen 2015 Autor Vloženo 10. Říjen 2015 Diky moc zatím se s tím porad prdim teď jsem 4 dny nahrával systém do tabletu... Někdy už sem mu chtěl dát křídla...bez rad týpka co už to udělal bych se s tím sral ještě dnes.Jinak menu skoro hotové... Další ikonky přibudou a zazvoní pošťák... 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.