Mattiass Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Zdravím, kde se dají koupit pouzdra nebo kluzná ložiska chcete-li do starteru na O2? Nějak nemohu dopátrat. Nejlépe někde offline v krámu. Trápí mě dlouhé teplé starty. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mattiass Vloženo 2. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 Tak můj startér nemá na sobě jediné písmenko takže předpokládám že je to nějaký aftermarket za pár korun. Zkusím sehnat origo co tam patří. Auto déle startuje když je teplé tak jsem vyčetl zde že by to mohl být startér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mattiass Vloženo 4. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Velmi užitečné forum . . . aneb poraď si sám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mattiass Vloženo 11. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.