peterv Vloženo 30. Červenec 2014 Vloženo 30. Červenec 2014 (editace) Ahojte, Pridávam sa ... v garáži je nový Roomster 1.2 TSI 77kW, 5 st. skladovka vo verzii SPORT, biela candy s čiernou strechou Naviac (štandard verzie SPORT poznáte, nie?): climatronic, bočné lišty, lakťová opierka, predĺžená záruka 4 r./60 000 km, kontrola tlaku v pneu, neplnohodnotná rezerva plech Dokúpené a domontované dodatočne: bezpečnostné skrutky kolies, prahové lišty dverí čierne, prahová lišta kufra, zásterky predné a zadné, textilné koberce, sklopný zadný stolík, gumená rohož v kufri, priečniky THULE, interiérový držiak bicyklov, siete v kufri V porovnaní s predchádzajúcim autom (Orlando) mi chýba: ovládanie rádia na volante, elektrika v zadných dverách Zatiaľ všetko OK, po prvých 1500 km priemer 6,8l, ženy sú vytešené a že vraj, prečo sme si Roomstra nekúpili po druhej Fábii ... no, po boji viem byť generálom aj ja ... Foto zatiaľ mobilové z predajne ... Peter Editováno: 31. Červenec 2014, autor: peterv 5 Citovat
Voice Vloženo 30. Červenec 2014 Vloženo 30. Červenec 2014 krásná barevná kombinace, dobrý motor, dobrá výbava. Moc se mi to líbí. Ať slouží ke spokojenosti. Citovat
ASPIRE Vloženo 30. Červenec 2014 Vloženo 30. Červenec 2014 Krasny kousek tak at dobre slouzi. Jo jo roomster na to nevypada ,ale jak si ho pak nekdo koupi tak je velmi spokojen. A chtelo by to vice foto Citovat
Galvi Vloženo 30. Červenec 2014 Vloženo 30. Červenec 2014 Pekný Room, chválím dobrý výběr . Ať ti dobře slouží a dělá jen radost Za více fotek se také přimlouvám Citovat
Memphik Vloženo 30. Červenec 2014 Vloženo 30. Červenec 2014 zatim ze zadu supr :-) tezce zavidim tu bilou na tu jsem uchyl :-) hlavne hodne stastnych KM :-) jinak taky patrim mezi ty co hanili nejdriv rooma a pak si ho poridili a jsou spokojeni :-) 1 Citovat
peterv Vloženo 30. Červenec 2014 Autor Vloženo 30. Červenec 2014 Ďakujem, foto samozrejme doplním Citovat
ASPIRE Vloženo 31. Červenec 2014 Vloženo 31. Červenec 2014 Hezkej kousek perfektni vybava. A co to je na tom tunelu vzadu ? Asi jsem pochopil aby se to neposlapalo to je orginal nebo nejaka domaci vyroba ? Citovat
peterv Vloženo 31. Červenec 2014 Autor Vloženo 31. Červenec 2014 Ďakujem, je to univerzálny podlahový koberec stredového tunela, orezaný tak aby tam ako tak pasoval, mohol by byť čiernejší Citovat
ASPIRE Vloženo 31. Červenec 2014 Vloženo 31. Červenec 2014 No to urcite cernejsi nebo tmavsi by byl urcite lepsi. Jinak to ridicove sedadlo uz je pekne okapane dite asi ma radost v roomstru jezdit jak tam pekne řádí. Citovat
Pawouk Vloženo 31. Červenec 2014 Vloženo 31. Červenec 2014 To je z Felicie? Tam jsem měl originál na střední tunel. Citovat
peterv Vloženo 31. Červenec 2014 Autor Vloženo 31. Červenec 2014 Dcéra má zaujímavý spôsob sadania do sedačky, sadne si na kraj, oprie sa nohami o moje sedadlo a zatlačí sa dozadu ... 1 Citovat
peterv Vloženo 31. Červenec 2014 Autor Vloženo 31. Červenec 2014 To je z Felicie? Tam jsem měl originál na střední tunel. V obchode mi povedali, že je to univerzál ... tak som z toho urobil originál Citovat
Pawouk Vloženo 31. Červenec 2014 Vloženo 31. Červenec 2014 Jo, teď se dívám na starou fotku a má to tam trochu jiný design. Jen je škoda, že nedělají orginál i pro novější modely. Anebo jsem to tedy nikdy neviděl. Citovat
ASPIRE Vloženo 31. Červenec 2014 Vloženo 31. Červenec 2014 Ano je to skoda ze se to nedela prave vim ze v felicii to bylo ale u novych aut jsem to jeste nevidel. Pockej az dcera bude vetsi to bude i s masazi zad Citovat
peterv Vloženo 31. Červenec 2014 Autor Vloženo 31. Červenec 2014 Najlepšie by bolo, keby žiadny stredový tunel nebol ... hádam to raz konštruktéri vyriešia Dcéra mi chrbát masírovať nebude, prehodím jej sedačku na druhú stranu Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Červenec 2014 Vloženo 31. Červenec 2014 Najlepšie by bolo, keby žiadny stredový tunel nebol ... hádam to raz konštruktéri vyriešia .... Neexistence středovýho tunelu by byla podmíněná existencí jinýho nosnýho prvku zajišťujícího podélnou tuhost karosérie - neboli NĚKDE JINDE bys musel mít cosi jako RÁM, kterej by pohlcoval ty samý síly, který pohlcuje tunel v samonosným skeletu. Neboli by to znamenalo návrat do doby, kdy se auto skládalo ze samostatnýho nosnýho rámu a z dalších, na něj navěšenejch komponentů - motoru, sedaček, náprav, karosérie... Ameriky tak jsou dělaný zhruba do konce 70. let, v Evropě se samonosný kastle rozšířily o pár desítek ročků dřív. Důvodem byla hlavně váha, Amíkům s jejich "vé-osmama" o objemu pět i víc litrů na nějakým tom metráku mrtvý váhy nezáleželo, zatímco Evropa, která už před WW II v podstatě začínala směřovat k dnešnímu extrémnímu down-sizingu, se potýkala s váhou víceméně furt... Proto taky Evropa vyvinula samonosnou kastli a do ní začala montovat zbytek částí pohonu i interiéru... A tam bohužel, tunel tvoří jednu z nejpodstatnějších nosnejch částí. Citovat
peterv Vloženo 2. Srpen 2014 Autor Vloženo 2. Srpen 2014 Dnes sme s bratom chceli surfovať, našťastie sme mali aj bedminton - nefúkalo 1 Citovat
wirer Vloženo 2. Srpen 2014 Vloženo 2. Srpen 2014 aha, východňar pekné tutútko, veľa šťastných km prajem len nemáš tie surfy a podobne moc vzadu? Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Srpen 2014 Vloženo 2. Srpen 2014 To nechápeš, to má místo spoileru = přítlačnýho křídla.... Citovat
peterv Vloženo 2. Srpen 2014 Autor Vloženo 2. Srpen 2014 zdar krajan, ďakujem ťažisko je tam kde má byť, v strede medzi priečnikmi 1 Citovat
peterv Vloženo 2. Srpen 2014 Autor Vloženo 2. Srpen 2014 To nechápeš, to má místo spoileru = přítlačnýho křídla.... tak tak, dobre ma pritláča Citovat
ifkoo1131 Vloženo 4. Srpen 2014 Vloženo 4. Srpen 2014 Pekne auto:)Hlavne nech sluzi a vela spokojnych km.P.S. Tie sedacky zavidim Citovat
peterv Vloženo 4. Srpen 2014 Autor Vloženo 4. Srpen 2014 Ďakujem, sedačky sú výborné, vyhrievanie som ešte neskúšal ... Citovat
Galvi Vloženo 5. Srpen 2014 Vloženo 5. Srpen 2014 Jo vyhřívání je v zimě super.. Během půl minutky zadek a záda v teple... Když se tak dívám na fotky tvého interiéru, neplánuješ dát "sportovní" pedály, jsou chromované a myslím si, že by to vypadalo v tvém autě moc dobře.. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.